2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 125 پست

والا من کلا تواسنپ هم چیزی بخورم یکبار تعارف میکنم به راننده دراین حد معذبم 

چه برسه بشینم جلوی یه ادم دیگه اونم ادمی که بارداره اونم خوراکی که میگی تواین فصل کم پیدا میشه 

یه چیزایی دیگه حداقل های تظاهر به  انسان بودنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۹ باردار بودم راه دوری بارم انتظار نداشتم کسی چیزی بیاره از بوی غذای همسایه اشکم بریزهتیر به رحمش خو ...

فکر کنم بد متوجه منظورم شدید شماها مثلا همه خانوم هستید هیچ درک ندارید، منم هیچ انتظاری از هیچ کس ندارم حتی مادر خودم! یه شب هوس یه غذایی کردم که همه موادش رو تو خونه نداشتم، فرداش برا خودم درست کردم، بعد از چند روز مادرم زنگ زد گفت فلان غذا رو میتونی بخوری گفتم آره اتفاقا دوست دارم برا اولین بار درست کردم چند ساله ازدواج کردم اون غذا رو درست نکرده بودم، گفت چند روز می‌خوام درست کنم میترسم نتونی بخوری حالت بهم بخوره، من منظورم غذا نیست یه خوراکی معمولی ساده که هر فصلی هم گیر نمیاد و بیرون نیست که بخواد  تیر بخوره به رحم و کمرش بره بخره

زشته که جلوی کسی چیزی بخوری تعارف نکنی مخصوصا اگه خانم باردار باشه

اما باردارا هم شورشو دراوردن انگار تنها باردار تو دنیان ادا اطوارشون زیاد شدع

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

حالا ماهم هزار نفر جلومون چیز خوردن بچمون بنفش نشد 

هنچین چیز عجیبی هم نیس 

کسیم تعارف نزد دینز گردنش نیس باردار خیلی واسه خودش ارزش قائل میشه فرداش بخره بخوره دور از جون بچش چیزیش نمیشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من باردارم ، مادرشوهرم جلوم همه چی میخوره امان از تعارف منم نمیگم. اما برای دخترش که حتی حامله نیس همه کار میکنه خخخ تخم مرغ محلی جم میکنع نمیزارع من بخورم همش میده اون ببره 

یادمه یه بار توی به قابلمه داشت یه چی میخورد اینقدر نمیدونم از چی بود که دلم خواست اونم تند تند همه را خورد و قابلمه را انداخت توی سینک تا من بشورم شاید باورت نشه من رفتم بو کشیدم ببینم چی میخورده 

روزگار سختی دارم کاش بمیرم 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واااای چه خبرتونه..چقدر عقده و کینه و حسادت!اونم به کی؟به ی خانم باردار..چه خبرتونه همتون اینجوری دارین توهین میکنین..نمیدونم لال نیس و تیر به کمرش نخورده و فلان..از کی تاحالا اینقدر دل سنگ شدید یا چمیدونم بیشعور!

هر ادم عاقل و ترجیحا انسانی میدونه ی خانم باردار بخاطر تغییراتش بیشتل از بقیه دلش ی چیزیو بخاد..شعورهم ایجاب میکنه که تعارف بزنه..بعدم..همه مثل هم نیستن!شاید یکی بدنش ضعیفتر کمبود داشته باشه بیشتر دلش ی چبزیو هوس کنه و مثل شما دل گنده و قوی نباشه...یعنی سایت به این سمی ندیدم...درضمن..باردار هم نیستم نخورید منو

من باردار بودم بعد سالیان سال رفتم خونه دوستم ک ازش مانتو بگیرم رو میز دیدم میوه چیده و چند ن ...

هم چایی خواستی هم میوه همونجا هم دوتاشو باهم هوس کردی؟ الله اکبر 

ایران تعارف داریم ها پس زنای خارج ک تعارف نیست حامله میشن یا باید بمیرن یا همه قطع رابطه کنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
فکر کنم بد متوجه منظورم شدید شماها مثلا همه خانوم هستید هیچ درک ندارید، منم هیچ انتظاری از هیچ کس ند ...

خب شما طلبکارانه حرف میزنی،مدیون بشه و انصاف و ....فلان و به امان،

اگه همه بخوان مثل شما باشن،لطف کنن باردار نشن تا همه دنیارو نوکر و عبید خودشون ندونن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔