2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 125 پست
چه دلیلی داره اصلا بگه من اگر چیزی دلم بخواد خودم میخرم میخورم منتظر تعارف بقیه نمیمونم

نه خب درسته منم شده خودم چیزی خریدم و بیشتر همسرم برام خریده هر چی خواستم بهش گفتم، فرض کنید اون چیزی بوده که بیرون گیر نمیاد فصلش نیست تو فریزر نگه داشتن خونه هم نداری خودت که بخوری مادرت هم تو یخچالش نداره!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365551155]اره بارداره لال ک نیست[/QUOTEشاید جایی باشه کسایی اونجا باشن که روش نشه بگه! بنظرتو ...

اره باردار بودیم و هستیم. نه از کسی توقع داشتیم نه چیزی

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

من اگه غریبه باشه نمیگم دلم بخواد میرم یا درست میکنم یا میخرم ولی خواهر مادر، دوست یا شوهرم باشه اگه بتونم بخرم یا دوست داشته باشم غذارو اصلا تعارف حالیم نیست غذارو بر میدارم میگم برو برای خودت یکی دیگه بگیر😁

ادب حکم مبکنه ادم جلو بقبه وقتی چیزی میخوره تعارف کنه ربطی به باردار بودنم نداره حتیبه نظرم خانوم در ...

شوهرشم باشه درخواست نکنه چون کوچیک میشه 

من رو هوا لقمه رو از دستش میقاپم اگر بهم نده 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
نه خب درسته منم شده خودم چیزی خریدم و بیشتر همسرم برام خریده هر چی خواستم بهش گفتم، فرض کنید اون چیز ...

نهایت اگر خیلی دلش میخواد بگه دیگه 

کلا ادب حکم می‌کنه وقتی تو جمعی چیزی میخورم تعارف کنم حالا چه طرف باردار باشه چه نباشه 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=365551155]اره بارداره لال ک نیست[/QUOTEشاید جایی باشه کسایی اونجا باشن که روش نشه بگه! بنظرتو ...

اون دیگه نقل تارف و احترامه باید احترام بذارن بهرحال . من اگه باردار نباشم و مهمون کسی باشم ولی اون بهم تارف نکنه هم خیلی ناراحت میشم . شکمو نیستما ولی این قضیه سخاوت کو محبت طرف مقابلو نشون میده

عزیزم ناراحت نشو شما هم حق داشتید بلاخره آدم باید قبل خوردن به اطرافیان هم تعارف ونه مخصوصا یه خانم باردار

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
مغزم رگ ب رگ شد تا عنوانو‌خوندم

🤕😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من باردار  بودم   بعد سالیان سال رفتم خونه دوستم  ک ازش مانتو بگیرم   رو میز  دیدم میوه چیده و چند نمونه 

خیلی دوست داشتم بخورم خیلی  

کلن  دلم میخواست چای بخورم

ـهمونجا شوهرش میخواست بره سر کار   ازش خداحافظی کرد دوستم گفت برات چای گذاشتم  نمیخوری؟  میوه نمیخوری؟ همسرش گفت ن نمیخورمــ

مثلا من گفتم اگر همسرش بره تعارفی واس میوه میکنه   باورتون میشع هیجی تعارف نکرد   یک ساعت نشستم تووخونش بعد رفتم 

دیگه خونش نرفتم آدم باید إینقدر خسیس باشه؟  بعد ها هم زنگ میرد ک چرا نمیای خونه  ـ

والا من  چشمام واسه مهمان  میزارم خیلی هوس کرده بودم اون روز

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یعنی چی بارداره زبون داره 

من خودم باردار بودم پسر برادرشوهرم از مدرسه اومد خاهرشوهرم براش سینه مرغ رو گاز براش کباب کرد بوش خونه رو برداشت خب من روم نمیشد بگم میخام فقط اومدم بیرون یادم نمیره

نه خب درسته منم شده خودم چیزی خریدم و بیشتر همسرم برام خریده هر چی خواستم بهش گفتم، فرض کنید اون چیز ...

میشه بگی چی

چون هرچیزی بخوای الان اکثرا فریز شده شو دارن بیرون مارکایی مثل نوبر سبز و...مثلا

دیگه چیه که هیچ حوره نیست بعد خب نباشه هم عزیزم وحی منزل که نیست هرچی هوس کنه زن باردار بااااید درجا بخوره 

خب نشده نتونسته دیگه

باردارم شدم دو تا هم بچه دارم تحربه ویارم مخصوصا رو دومی از نوع شدیدش داشتم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن