2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن بچه

58 بازدید | 7 پست

بچه ها من هروز۲ساعت ورزش میکنم تو خونه،امروز تصمیم گرفتم دخترمو از پوشک بگیرم هر یک ربع میبردمش دستشویی یعنی از ساعت۱تا الان ورزشم طول کشید همرو انجام دادم ولی با وقفه،این مدل ورزش کردن بنظرتون اشکال نداره؟تاثیر داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دخترم دو سال و نیمش بود میخواستم از پوشک بگیرم همش فرار میکرد هوا هم سرد شده بود دیدم نمیشه. دوباره دو سال و یازده ماهگیش شروع کردم تو فصل گرم. خیلی خوب یاد گرفت اولاش کثیف کاری داشت ولی بعد دو ماه مسلط شد و بعد چهار ماه تو شب هم درست شد. خلاصه اینکه عجله نکنید به نظرم تو سه سال خیلی راحت تره از پوشک گرفتن.