2777
2789

دیگه بعدش برام بی اهمیت میشه

سرکارای دوستم یه شب کلی اشک ریختم 

فرداش برام وجود نداشت 

سر اون پسره یه هفته شبا گریه میکردم

الان دیگه قلبم نسبت بهش یخ زده

شما تجربه این شکلی داشتین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره من سر هر چیزی و هر کسی گریه میکنم

سریع دلم به رحم میاد

ببخشید ولی حالم از این رفتارم بهم میخوره

خیلی آدم حساسی هستم کسی توهین کنه یا حرف بد بزنه هم بهم میریزم هم گریه ام میاد

اصلا دست خودم نیست

با یه سری کلیپ ها احساسی هم گریه ام میاد

سر یه آدمایی گریه کردم که بعدش بهم نارو زدن .. که گفتم خاک تو سرت که گریه کردی سرشون..

من از اون دست ادمام ک اشکم دم مشکمه 

اصلا از این موضوع ناراحت نیستم 

اشک و گریه لطف خدا بوده به انسان ک از غم قلبش کم کنه مرد و زنم نداره 

وقتی یه موضوعی باعث ناراحیتم بشه و اشک بریزم دیگه واقعاا اون موضوع دردش برام کمتر میشه تا زمانی ک هضم بشه 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من از اون دست ادمام ک اشکم دم مشکمه اصلا از این موضوع ناراحت نیستم اشک و گریه لطف خدا بوده به انسان ...

اگه جوری باشه که دیگران بگن تو بچه ای گریه می‌کنی همش

یا بگن تا یه چیز میگم گریه می‌کنی پس نمیگم

این جور مواقع چی میگی شما؟!

شاید اون حجم ضربه روحی براتون فروکش میکنه منطقی میشید

قبول میکنم انکار نمیکنم

مثلا برای این پسره فک میکردم اونم دوسم داره انکار میکردم ک عشقم یه طرفس 

ولی وقتی قبول کردم که عشقم یه طرفست یه غم و دلشکستگی بزرگی برام شد که تا ی هفته براش عزا گرفته بودم

ولی الان حس میکنم سرد شدم دیگه

اگه جوری باشه که دیگران بگن تو بچه ای گریه می‌کنی همشیا بگن تا یه چیز میگم گریه می‌کنی پس نمیگماین ج ...

چند سالته 

من ۲۳ سالمه 

اصلا برام مهم نیست جوابشونم نمیدم 

به ندددرت جلوی کسی گریه کنم همیشه تنهایی

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)