2777
2789
من بیمه ندارم چ خاکی سر بگیرم همش پولی که دستمه45میلیونه تازه خونه خودمم نیستم

حداقل مرکز دولتی برو عزیزم 

آخه فقط داروها نیست

صما باید قبل پانکچر، حداقل یک روز در میون 

4_5 بار بری تا وضعیت تخمک ها بررسی بشه

هر ویزیت و سونو، برای من 550 میشد 

باید آزمایش های هورمونی رو بدین

آزمایش پاپ اسمیر

سونوی پستان و... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بیمه ندارم چ خاکی سر بگیرم همش پولی که دستمه45میلیونه تازه خونه خودمم نیستم

اخ نگو منم خونه مردم بودم چقد ناراحت بودم و نگران چون خونه کسی راحت نبودم،دیگه خونمون اوردم شهری ک جنین دارم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

حداقل مرکز دولتی برو عزیزم آخه فقط داروها نیستصما باید قبل پانکچر، حداقل یک روز در میون 4_5 بار بری ...

من چکاپ رفتم پاپ هم شدم چندین بار هم سونو رفتم الان خواستم برم تو سیکل گفت کیست داری دوماه دارو بخور بیا تا بری تو سیکل الان میگم شاید با این پول بتونم تا پانکچر رو بکنم پیش برم برای انتقال شاید پول دستم بیاد

نه عزیزم، دلش رو نشکنی ها

چکارکنم خسته شدم اینقدر فکر میکنم باورت میشه تو عمرم دوبار آمپول زدم تو این شش سال دوبار رفتم ماما معاینه شدم الان دیگه همش باید لنگم باز باشع 

من چکاپ رفتم پاپ هم شدم چندین بار هم سونو رفتم الان خواستم برم تو سیکل گفت کیست داری دوماه دارو بخور ...

هزینه پانکچر و سونو و داروهای قبلش زیاده

انتقال خیلی هزینه نداره

خود پانکچر برا من 3 تومن شد 

هزینه انتقال و فریز، با هم 2 تومن شد

چکارکنم خسته شدم اینقدر فکر میکنم باورت میشه تو عمرم دوبار آمپول زدم تو این شش سال دوبار رفتم ماما م ...

عزیزم شاید شما فقط به یک دارو جواب دادی و برای پانکچر نیازی به آمپول زیاد نباشه

من تخمدان هام جواب نمیداد، یک روز در میون سونو میشدم و دوز و تعداد آمپول رو بالا میبرد

گلم من هم شوهرم تو فامیل ارثیه ناباروری دارن منم اگ شوهرم سالم بود حالا بچه داشتم ،راجع ب طلاق بش نگو دلش میشکنه خدا رحمش بسیار نا تاامید نباش

چکارکنم خسته شدم اینقدر فکر میکنم باورت میشه تو عمرم دوبار آمپول زدم تو این شش سال دوبار رفتم ماما م ...

عزیزم من در عرض 25 روز، حدود 60 آمپول زدم

چون پانکچر و انتقال تو یک ماه بود

گلم من هم شوهرم تو فامیل ارثیه ناباروری دارن منم اگ شوهرم سالم بود حالا بچه داشتم ،راجع ب طلاق بش نگ ...

تو خودت سالمی امکان نتیجه گیری بالاس