2777
2789
برا پانکچرهر شب، سینال اف زدم دور نافو هر شب، 1 بازویی و 2 تا عضلانی به پابرای انتقال، شبی یک پروژست ...

مشکلی هم نداشتی اینارو زدی تا چقدر پروستروژن زدی شوهرت مشکل داشت عضلانی که گفتی ب پا یعنی ران

من شش ساله ازدواج کردم دوسال پیش اومدم دکتر ولی فکرم ب شوهرم نمی‌رسید که شاید مشکل از اون باشع رفتم ...

والا چی بگم ما هم خودم با دارو اوکی میشم چون تنبلیم شدید نیس،شوهرمم فک نکنم ب اون صورت ضعیف باشه چون سراغ دارم کسایی ک اسپرمشون صفر بود با ای وی اف بچه دار شدن اما ما با اینکه صفر نبود دوبار بی نتیجه بود

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب داروهای پانکچرت چی بود خواهرم

دور نافی سینال اف بود

اما عضلانی و بازویی یادم نیست عزیزم 

فقط هر دو همراه آب مقطر تزریق میشدن 

با بیمه تامین اجتماعی، هر دفعه حدود 500 شدن

مشکلی هم نداشتی اینارو زدی تا چقدر پروستروژن زدی شوهرت مشکل داشت عضلانی که گفتی ب پا یعنی ران

شوهرم اسپرمش گفت خوبه

من فکر کنم تنبیلی دارم، چون دوز داروهام رو خیلی زیاد کرد

اما در نهایت، 6 تخمک کشیدن که 5 جنین شد

پروژسترون هم 15 روز زدم، آزمایشم که منفی شد

قطع کردم دیگه 

آره اما آزاد که خیلی گرونتره، آزاد هر دفعه 2500 میشهچون سینال اف به تنهایی، 1600 هست

من بیمه ندارم چ خاکی سر بگیرم همش پولی که دستمه45میلیونه تازه خونه خودمم نیستم

هر یه آمپول 700

دقیق یادم نیس بخدا چون با مکمل ها رو هم حساب میکرد اما خب امپولاش خارجس بودن برای رشد فولیکول،حالا چون شما سالمی امپول کمتری بت میده

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

دقیق یادم نیس بخدا چون با مکمل ها رو هم حساب میکرد اما خب امپولاش خارجس بودن برای رشد فولیکول،حالا چ ...

واقعا نمی‌دونم چکار کنم یباراعصابم خراب شد ب شوهرم گفتم طلاقم بده چرا باید این کارو بکنم 🙄اینقدر ناراحت شد