من هفته چهارده رفتم گفتن تو این سن اکثر بندناف لای پاس و جنسیت معلوم نی و نگفتن اما من از ژنتیک دادم و جنسیتشو میدونم و سونو مهم نی
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آز ژنتیک چنده هزینه اش؟الان میتونم بدم بدون نسخه پزشک؟هفته۱۳
اره میتونی
من هفته هفتم دادم گفتن فقط جنسیتشو میگیم ۲۳۰۰
الان هم سلفری میتونی بدی درکنارش جنسیتو هم میگن ۶ تومن یا فقط جنسیت ۲۳۰۰
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
بتا ۴ روز مونده ب موعد۳۷ روز موعد ۳۴۰ دیگه بتا ندادم فقط هر هفته سونو😂
ب عدد بتا و علایم ربطی نداره ولی اره دختره
چون من علایمم پسر بود عدد بتامم گفتن کمه پسره خودمم فکر میکردم پسره اما دیدم دختره خیلی تعجب کردم ولی خدارو شکر همون اول فهمیدم الانم صداش میزنم دختر نازم یجوری میشه♥️😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40