2777
2789

کاملشو تاپیک قبلم گفتم.امشب اتفاقای دیگه هم اضافه شد

خلاصه بگم خواعرشوهرم روز خواسگاری به من و مامانم گفته بود شوهرم ماشین داره.الان از اون روز سه سال میگذره.پریشب خونه مادرشوعرم مهمونی بود و خواهرشوهرم اومد کنار من نشست حرفو کشوند به ماشین و گفت برادرام گفتن ماشین مال بابامونه و باید تقسیم شه.گفتم شما که گفته بودین ماشین مال شوهرمه.یکم من و من کرد و گفت نه ماشینو مامانم خریده

من از همون شب این حرفارو به شوهرم نگفته بودم.امروز صبح دیگه دلم طاقت نیاورد و بهش گفتم.اونم رفته بود به مادرش گفته بود که چرا خواعر این حرفارو به خودم نگفته و رفته به زنم گفته

مادرشوهرم هم زنگ زده به دخترش گفته که این حرفا چی بوده

خلاصه ما عصر بیرون بودیم که خواهرشوعرم زنگ زد کسی بیداره بقیه شو بگم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیدم خواعرشوهرم زنگ زد به شوهرم و پشت تلفن گریه که به خدا من چیزی نگفتم زنت خودش گفته ماشین باید تقسیم شه

منم به شوهرم گفتم بیا بریم دست رو قران بذارم که خودش شروع کرده

رفتیم خونه مادرشوعرم خواعرشوعرم هم بود آقا گریه پشت گریه که من اصلا چیزی نگفتم زنت گفته ماشین باید تقسیم شه.هر چی گفتم فلانی خانم شما اول گفتین وگرنه من که اصلا خبر نداشتم ماشین مال باباست.من چون تو خواسگاری گفته بودین ماشین مال شوعر منه تا پریشب خبر نداشتم ماشین باید تقسیم شه

باز گفت من نگفتم تو اول گفتی

گفتم بخدا من اصلا نمیدونستم ماشین مال همه برادر خواهراست

خلاصه انقد اشک ریخت و گفت به خدا اول تو گفتی که من کوتاه اومدم دیگه هیچی نگفتم.فثط گفتم چیزی که من یادمه شما اول حرفو شروع کردین ولی مهم نیست مهم اینه که ماشین مال بقیه هم هست

دیگه شوهرم گفت زنگ میزنم از بقیه میپرسم ببینم راضین ماشین دست من باشه یا نه

خواعرشوهرم گفت این حرف بین خودمون بمونه ولی فلان داداش خودش گفته راضی نیست و برین ماشینو قیمت کنین سهم هر کسو بدین ماشینو بردارین برا خودتون

شوعرم گفت من که پول ندارم

مادرشوعرم گفت طلاهاتونو بدین سهم بقیه رو بخرین

حالا از سر شبه اعصابم داغونه.که چرا رو حرف خودم اصرار نکردم که خواعرشوعرم اول موضوعو پیش کشیده.چرا بهش تاکید نکردم که نباید تو خواسگاری بهم دروغ میگفتی و راضی نیستم.سرم داره از درد میترکه

دیدم خواعرشوهرم زنگ زد به شوهرم و پشت تلفن گریه که به خدا من چیزی نگفتم زنت خودش گفته ماشین باید تقس ...

اره باید تاکید میکردی 

الان یعنی طلاهاتو باید بدی سر هیچ و پوچ؟؟؟

یعنی هیچ وقت نپرسیدی ب نام کیه

عزیز به نام پدرشوهرم بود.ولی پدرشوهرم پولدار بوده به شوهر خودم چهار تا خونه داده.به بقیه برادر خواعراش کلی زمین و خونه داده.برام عجیب نبود که این ماشینو به شوهر من داده باشه ولی به اسم خودش باشه

نه شما پیر هستین نه خدا بخیل! ایشالله از این بهترشو میخرین 

ماشین هم بفروشن هرکس سهم خودشو برداره 

ولی دیگه خارشوهرتو بشناس و اعتماد نکن بهش تو هرررر موردی و به شوهرت هم بگو 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بعد سه سال شما متوجه نشده بودی ماشینی که سوار میشید به اسم کیه؟! کل این مدت ماشین دست شما بود برادرا چیزی نمیگفتن؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیز به نام پدرشوهرم بود.ولی پدرشوهرم پولدار بوده به شوهر خودم چهار تا خونه داده.به بقیه برادر خواعر ...

حالا ماشین چی هست؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲