2777
2789
عنوان

من ازدواج کردم اشتباهه از پدرم ماهیانه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم از طرفی پدرم به برادرام خرجی میده با اینکه ازدواج کردن

اونم اشتباهه ,باید بعد ازدواج روی پای خودش باشه، اگر میخواد کمک کنه باید مثلاً اگه چیزی خواست بخره کمکش کنه نه برای خرجای روزمره ،برای شما هم همینه، مثلاً خواستی ماشین یا خونه یا .... بخرید کمک بگیرید 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چقدر جالب چون خودمم بهش فکر کردم ولی واقعا دارم سختی میشکم هم باید پس انداز کنم هم از خرجام بزنم اگر ...

بگیر و بهش نگو گرفتم. حالشو ببر. اماااا یادت نره در آخر تو و شوهرت برای همدیگه می مونین. شوهرت باید بدونه تو خرج داری،اینحوری ارزشت هم پیشش می‌ره بالا. متاسفانه ما دخترایی که خونه بابامون خرجمون کردن و بهمون خوب رسیدن، بعد ازدواج جلوی شوهرامون از لحاظ مالی خیلی کوتاه میاییم و بیش از اندازه درکشون میکنیم. بعد از چند سال میبینیم نه برامون اهمیت میده و نه ارزشی داریم براش. فکر می‌کنه چون خرج نمیکنیم، یعنی بلد نیستیم. هیچوقت قرار نیست بهمون مدال از خودگذشتگی بدن و بفهمن که چقدر درکشون کردیم. این ذات شوهره. سعی کن حتی به اندازه پونصد هزار تومن هم ماهیانه ازش پول بگیری که فقط بدونه باید بیشتر تلاش کنه برات. هر چی میخوای بخری یا دکتر میخوای بری، بهش بگو فلان چیز لازممه باید بخرم. فلان دکتر اینقدر هزینه داره،ندارم. بذار بدونه تو خرج داری و از خودت می‌گذری بخاطرش. همیشه هم نگذر که تبدیل به وظیفه نشه. دعوا هم نکنیا، با لوس بازی و گاهی با جدیت باهاش حرف بزن. دیگه خودت می‌دونی چجوری باهاش حرف بزنی که دعوا نشه .

خب برادرات بگیرن ولی شما نگیری شما هم به به انداره برادرات حق داری نگیری داداشات میگیرن من بودم میگ ...

اون پدر مادر چه گناهی کرده که بخاطر مسابقه ی خواهر برادر باید از خرج خودش بزنه بده به بچه ها؟ انصاف هم خوب چیزیه.

اون پدر مادر چه گناهی کرده که بخاطر مسابقه ی خواهر برادر باید از خرج خودش بزنه بده به بچه ها؟ انصاف ...

میگه باباش پولداره من خودم وضع بابام خوب نیست تا خیلی ضروری نباشه ازش چیزی نمیگیرم ولی اگه پولدار بود میگرفتم