2777
2789
عنوان

من ازدواج کردم اشتباهه از پدرم ماهیانه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم توی شرایط تو بودم. اونقدر از بابام پول گرفتم که شوهرم پررو شد. به نظرم پررو نکن شوهرتو. بذار بدونه تو خرج داری، زندگی خرج داره. اگه همیشه از بابات بگیری، شوهرت خیالش راحت میشه که تو از پس خودت برمیای و دیگه برات تلاش نمیکنه. میفهمم از رفاه یهو به فقیری اومدن چه حسی داره چون خودمم اینجوری شدم. اما مقاومت کن. بالاخره تو می‌دونستی شرایط این مرد اینجوریه و بهش بله گفتی. یکم تحمل کن بعد ببین اون برات چیکار می‌کنه. از بابات هم فقط در شرایط خیلی بحرانی مثل درمان یا اینجور چیزی ازش پول بگیر، اما به شوهرت نگو. اگر هم شوهرت فهمید، الکی بهش بگو از بابا پول قرض کردم، باید پول دستت اومد، برگردونیم بهش. وقتی پول رو داد بهت و گفت بیا برگردون، بذار توی یه حساب مخفی و بعدا توی شرایط بحرانی ازش استفاده کن.

چرا خراب بشه شوهرم واقعا کم نمیذاره تو زندگیمون ولی برای پسنداز من نمیرسه واقعا

یعنی از خانواده ات پول بگیری که شوهرت بتونه پس انداز کنه؟ 

اشکالی نداره‌ به نظر من. 

ولی کاش شوهرت به اندازه پس انداز به نفقه زنش هم اهمیت بده.

پدر مادرها هرچی دارن برای بچه هاشون شما خودت دخترت شوهر کنه دیگه نمیخوای بهش پول بدی ؟ این حرفها چیه در ضمن بچه ها اگه نیاز داشته باشن واجب الفقه ی پدر مادرشون هستن شما که پدرت خودش بهت میده از خدات باشه بگیر

منم توی شرایط تو بودم. اونقدر از بابام پول گرفتم که شوهرم پررو شد. به نظرم پررو نکن شوهرتو. بذار بدو ...

چقدر جالب چون خودمم بهش فکر کردم ولی واقعا دارم سختی میشکم هم باید پس انداز کنم هم از خرجام بزنم اگر پول بگیرم و بهش نگم چی؟

یعنی از خانواده ات پول بگیری که شوهرت بتونه پس انداز کنه؟ اشکالی نداره‌ به نظر من. ولی کاش شوهرت به ...

نه شوهرم برای من خرج میکنه تا حد خودش من میخوام از پدرم بگیرم برای پس انداز خودم 

عزیزم اول زندگیمونه و طبیعیه من درک میکنم

همسرتون از روزی که ازدواج کردین وظیفه شون هست نفقه بدن سازگاری خوبه ولی شما دارین زیاده روی میکنین و این باعث پررو شدن همسرتون در آینده میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقدر جالب چون خودمم بهش فکر کردم ولی واقعا دارم سختی میشکم هم باید پس انداز کنم هم از خرجام بزنم اگر ...

این خوبه بگیر بهش نگو ولی اگه نون شب ندارین خرجیت رو بگیر نذار بد عادت کنه برات خرج نکنه ما کردیم شماها نکنید