2777
2789
عنوان

قبول دارین شوهرایی که حسابی خوش خوراک و شکمو ان

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 80 پست
منم اینطوریم ، من یه ماکارونی هایی میپختم که تو عمرم به خوشمزگی اون نخورده بودم انقدر گفت گوشیت نزن ...

درکت میکنم 

منم کلا ذوقم کور شده

مادر شوهرمم اکثرا سر زده میاد خونمون میبینه همون غذاها تکراریو درست کردم 

با خودم گفتم حتما روی سخنش با من بوده وگرنه خدا میدونه من دست پختم خوبه کلی تنوع میدادم به غذاهام اما خب برا کی درست کنم خواهر؟

دقیقا شوهرمم یه لیست غذا داره تازه با کلی آب و تاب آب گوشت فقط گوشت و سیب زمینی داشته باشهماکارانی ف ...

بپز بابا

اگه بیاد ببینه تو ابگوشت رب و نخود زدی یعنی نمیخوره؟ میره چیزی سفارش میده؟ بالاخره گشنه میشه میاد میخوره

من اینجور اداهای همسرم رو خیلی تحویل نمیگرفتم، بعد ریز ریز میگفتم من عروسم باید ادا داشته باشم والا زمونه برعکس شده. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم منم کلا ذوقم کور شدهمادر شوهرمم اکثرا سر زده میاد خونمون میبینه همون غذاها تکراریو درست ک ...

مادرشوهرت وقتی شما میرین خونش چی درست میکنه؟  طبق یرنامه همسرت درست میکنه؟ دیگه مادرش از همه کس بهتر میشناستش

خب این ینی خانم خوبی داره و باب میلش میپزه براشمنم تپلم خیلیا میگن چون بدغذام باید لاغر باشم اما بدغ ...

دقیقا😂😂😂

آخه چیزایی رو که دوست داره هم خیییییییییلی میخوره با به به و چه چه و با علاقه

اما خب با این وجود سخت نمیگیره 

مثلا میاد خونه من غذایی که نمیخوره رو پخته باشم ناراحت نمیشه میگه خودت بخور من حاضری میخورم

یا مثلا از اون شوهرایی نیست که من اگر برم خونه مامانم دوسه روز بمونم باید غذاش آماده باشه

خودش درست میکنه یا حاضری 

از این لحاظش شانس آوردم😅

بپز بابااگه بیاد ببینه تو ابگوشت رب و نخود زدی یعنی نمیخوره؟ میره چیزی سفارش میده؟ بالاخره گشنه میشه ...

نه نمیخوره حاضری میخوره یا سفارش میده‌

اما اصلا غر هم نمیزنه 😅😅

متاسفانه شوهر من ثابت قدمه رو حرفاش

خیلی عالیه

پشت سرم شنیدم یکی گفت از بس خونه باباش غذا خوب نخورده همه چی براش خوشمزه اس😔

با اینکه وضع مالی بابام خیلی خیلی خوبه

منم از وقتی اون حرفو شنیدم جایی رفتنی کم غذا میخورم خودمو مشتاق نشون نمیدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بعد تا من میگفتم بسم الله اون صدق الله علی العظیم تموم شده بود

نه من آهسته غذا میخورم غذامو خیلی میجوئم لذتش بیشتره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد