2777
2789
عنوان

قبول دارین شوهرایی که حسابی خوش خوراک و شکمو ان

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 80 پست
خیرمن همسرم اول ازدواج بشدت بد غذا و هیچی نخور بوداینقدر کدبانویی کردم تا به غذا خوردن افتاد، الان ه ...

وای خوش به حالت 

من از اول خیلی چیزا رو درست میکردم باعلاقه میومد نگاه میکرد میگفت ا اینو درست کردی؟ دستت درد نکنه ولی من نمیخورم خودت بخور میرفت نون پنیر سبزی میخورد انقدر از این کارا کرد منم ذوقم کور شد 

البته برای مهمون همه کار میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ انقدر دلم میخواست شوهرم اینجوری باشه😂

وای من برعکس میخواستم شوهرمبد غذا باشه یا ی غذای باشه ک مورد علاقش باشه هی بگه اون غذارو بپز الان سنگم بذارم میخوره 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

وای خوش به حالت من از اول خیلی چیزا رو درست میکردم باعلاقه میومد نگاه میکرد میگفت ا اینو درست کردی؟ ...

اصلا اهمیت نده. 

اون یه مرد بالغ هست که باید به جوری خودشو سیر کنه. 

منم بعضی غذاها رو دوست دارم که همسرم اصلا نمیخوره. 

برای خودم تنها درست میکنم و نوش جان میکنم.

منم شوهرم بدغذاس. علاوه بر اینکه هرچیزی نمیخوره حتی غذای گرم شده هم یا نمیخوره یا چاره نداشته باشه با دل چرکین میخوره. اما بابام سنگم بزاری جلوش تعریف میکنه میخوره. همیشه هر غذاییم بد میشد بابام فقط میخورد طفلک. 

خب وقتی مهمونی میدی هنرت رو رو کنغذاهایی که بلدی و خاص هستن درست کنمهمونیا که دیگه قرار نیست باب میل ...

آره همین کارو میکنم 

اتفاق اصلا کم نمیذارم

اما مادر شوهرم خیلی وقتا خونمونه یا مثلا یهویی میاد منم چیز ساده مثلا مرغ درست کردم 

وگرنه اتفاقا دست پختم خوبه

اینو نمیدونم ولی برادرشوهرم شدیدا خوش غذاست ، دست پخت جاریم افتضاحه یه سوپ نمیتونه بپزه این زن ، سوپ ...

من خودم حس میکنم دستپختم خوب نیست ولی شوهرم هرچی درست کنم با به به و چه چه میخوره الان دارم به این فکر میکنم جاری منم عین شما فکر کنه 😂😂

کلا ادم بدغذا تو خونه باشه دردسره حالا زن مرد بچه

آخ گفتی

دردسری داشتم با بچه 

که دیگه غذا خودمونو باید میخورد 

تا یه مدت برای بچه م غذا میذاشتم بعدش برای شوهرم میذاشتم 

چون بچه باید همه چیز میخورد دیگه 

شوهرم نمیخورد

وای خوش به حالت من از اول خیلی چیزا رو درست میکردم باعلاقه میومد نگاه میکرد میگفت ا اینو درست کردی؟ ...

از این مدل رعایت غذایی هاس که نمی خورم چون برا سلامتی بده؟

ببین منم اوایل درست میکردم با اکراه و کم میخورد تو رودربایستی ولی اینقدر اب و تاب دادم و که بعد دوسال اونم درست شد، یکی واقعا سعی میکردم با ادویه خوشمزه کنم و مرغ و گوشت کاملا پخته باشه و بوی زهم نده، بعد تزیین هم میکردم، برا همسایه و سرایدار هم میدادم، بعد اون بنده خداها هی تعریف میکردن، شوهرمم دیگه خلع سلاح شد :)

الان وضعیت مالیه ما جوریه همون ساده هایی هم که تو میگی نمیتونیم بپزیم بلدیم ولی امکان پختش نیست چون موادش نی 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حالا باز خوبه شوهر تو ساده پسندهمال من ب شدت بد غذاست ینی عدس پلو لوبیا پلو استانبولی ته چین باقالی ...

بیا بغلم که کاملا درکت میکنم

تو کل نظرات تو فقط میفهمی من چی میگم و من فقط میفهمم تو چی میگی