2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه هزینه هرماهه پول خونه و باقی چیزا جدا

آها فک کردم میگی کلا برا مهاجرت اینقدر لازمه تعجب کردم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
رزومه خوب از دانشگاه های ایران؟ بعدشم عرض کردم برای مهاجرت درسی باید ۱۵۰۰ دلار فقط توی حسابت باشه در ...

پیام نوری هستی ؟؟؟؟؟؟

کاری به بقیه حرفاتون ندارم ولی اغلب مهندس های شریف و تهران و پلی تکنیک با فول فاند میرن آمریکا کانادا!!!! با همون رزومه از دانشگاه های ایران ! 

پیام نوری هستی ؟؟؟؟؟؟کاری به بقیه حرفاتون ندارم ولی اغلب مهندس های شریف و تهران و پلی تکنیک با فول ف ...

نه عزیزم من فردوسی خوندم اتفاقا مهندسی برق هم خوندم فدای شما بشم:)❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

موفق باشی عزیزم خب شما هم نتونستی وارد دانشگاه های تاپ تهران بشی و برای همین خیلی چیزا رو ندیدی !

عزیزم چرا با زخم زبون صحبت می‌کنی مگه من چی گفتم؟

بجز شریف هیچکدوم از دانشگاه های دیگه کشور رزومه خوبی برای مهاجرت ندارن 

حالا شما موافق نیستی مخالفت کن با حرفم

دیگه چرا میخوای اذیت کنی ادمو گل دختر🫂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

عزیزم چرا با زخم زبون صحبت می‌کنی مگه من چی گفتم؟بجز شریف هیچکدوم از دانشگاه های دیگه کشور رزومه خوب ...

نه عزیزم من خودم دانشگاه تهران بودم دارم میبینم چه جوری بچه هامون دارن با فول فاند میرن حتی بچه های امیرکبیر و علم و صنعت و ....شما همونطور که گفتم خیلی از مسائل عقبی ! نمیدونم چرا یه عده میان اینجا مشورت میگیرن که شماها راهنمایی شون کنید ! 

نه عزیزم من خودم دانشگاه تهران بودم دارم میبینم چه جوری بچه هامون دارن با فول فاند میرن حتی بچه های ...

امیدوارم هرچیزی که اینجوری بهمتون ریخته خیلی زود حل شه 

از زبان نرم هم بهره ببری❤️

موفق باشی عزیزم

امیدوارم هرچیزی که اینجوری بهمتون ریخته خیلی زود حل شه از زبان نرم هم بهره ببری❤️موفق باشی عزیزم

به هم نریختم تعجب کردم یه عده چرا اینجا در مورد مسائل مهم مشورت میگیرن که افراد ناموفق و حسود بخوان نظرات اشتباه بدن 

به هم نریختم تعجب کردم یه عده چرا اینجا در مورد مسائل مهم مشورت میگیرن که افراد ناموفق و حسود بخوان ...

توهین هاتون تموم شد؟ بی احترامی هاتون تموم شد؟

نظرمو دادم ، شماهم نظرتون رو بدید و رد شید 

دیگه بقیش به من و استارتر مربوطه 

هروقت توی تاپیک شما اظهار نظر کردم حق با شماست 

روز خوبی داشته باشی ، آمیخته به مهربانی و لطافت❤️

خیلی از فامیلای من خیلی وقته رفتن اروپا هزینه درمان رایگانه خیلی زندگیشون خوبه و تا وقتی اقامت اپن ک ...

مطمئنی ؟ همین فامیل ماهم به غریبه ترها میگه بهمون خونه دادن ولی به خواهر و برادرها گفت اجاره کردیم ماهی ۱۵۰۰ دلار.

اتفاقا تو کشور عضو اتحادیه اروپا هم هستن و فعلا که باوجود تحصیلات خوب و مورد نیاز اون کشور هنوز کار ندارن .

امیدوارم هرکس هر کجا هست خوشبخت باشه ولی اونطرفم زندگی راحت نیست.

مطمئنی ؟ همین فامیل ماهم به غریبه ترها میگه بهمون خونه دادن ولی به خواهر و برادرها گفت اجاره کردیم م ...

انشاالله جانم نمیدونم والا اونا نزدیک ۱۳ ساله اونجان شاید الان قانون تغییر کرده