2777
2789
عنوان

کسایی پلی کیستیک هستن چطوری ریزش موهاتونو به حداقل رسوندید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 34 پست
واقعا زینك و حنا کمك میکنه؟؟؟؟،🥲🥲🥲شامپو چی میگیری برای چرب موها

اره واقعا به من کمک کرد

ولی اصلا نزار موهات چرب بشن که باز شروع میکنن به ریختن 

شامپو گزنه ایروکس(به ریشه موها و کف سر فقط بزن)

چیزای خیلی چرب و شیرینی هم کمتر بخور 

عزیزم من یه خانمی میشناسم توی اینستا به اسم گیسو کمند گوگل فارسی سرچ کنی هم میاره موهاش از زیر باسنش ...

اره عزیزم دیدم ایشونو ولی راستش دنبال کننده ایشون نیستم 

نمیدونم راهکارش تا چه حد جوابه چون ممکنه راهکاری ک ایشون میده حتی گیاهی و سنتیش برای یکی جواب باشه برای یکی نتیجه عکس بده باتوجه به طبع بدن و کلا سیستم بدن متفاوت الانم که بخاطر تبلیغات همه هرکاری میکنن هرمحصولیو با تعریف تمجید زیاد معرفی میکنن ...

ریزش مو، چاقی و افزایش وزن، بهم ریختگی عادت ماهانه چه زود به زود بشید چه دیر به دیر عقب بندازید من اوایل زود به زود بود لکه بینی داشتم بعد عقب انداختم کم کم و برای همین میگم سیکل نامرتبی بود و اگه بلعکس هم بود یه ازمایش و چکاپ بدید,

آکنه و جوش های صورت و بدن که اکثرا اکنه های کیستی جای لک میندازن و درد دارن و بزرگن، اغلب پرمویی قسمت چونه و صورت که این برای بعضی هست برای بعضی نه،نازک و چربی مو 

من موهام پر بود و خشك ب یکباره تغییر کرد الان روم نمیشه حتی ببندم و زود به زود حمامم حتی هروز

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا به من کمک کردولی اصلا نزار موهات چرب بشن که باز شروع میکنن به ریختن شامپو گزنه ایروکس(به ر ...

این شامپو راحت گیر میاد فداتشم؟؟؟

من هروز حمامم شاید یکی درمیون شه ولی اصلا نمیشه بزارک به حالت خودش 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
اره عزیزم دیدم ایشونو ولی راستش دنبال کننده ایشون نیستم نمیدونم راهکارش تا چه حد جوابه چون ممکنه راه ...

مرسی گلم بابت جوابت ، در کل من شنیدم با رعایت رژیم و ورزش تا حدی این بیماری میتونه قابل کنترل باشه ایشالا شماهم خوب خوب شی ♥️🌹

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مرسی گلم بابت جوابت ، در کل من شنیدم با رعایت رژیم و ورزش تا حدی این بیماری میتونه قابل کنترل باشه ا ...

خواهش میکنم عزیزم 

ایشالله مرسی از مهربونیت