یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جلوی سرم کامل خلوت شده اونم دقیقن جلوی سرم که کاملا تو دیده فک کنم یکی از دلایلی که تاحالا پیشنهاد ن ...
خیلی حس بدیه بخدا ادم دیگه مغزش نمیکشه درسته چیز پیش پا افتاده ایه دیگه از سر پلی کیستیك هست اینا همش اما ادم قبل و بعدشو مقایسه میکنه یا یه جایی میره بقیه هی نظر میدن ادم اعتماد بنفسش داغون میشه، اب پیاز و اب برنج و خیلی شنیدم خودمم انجام دادم بد نبود ولی خب نیاز ب صبر داره
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
خیلی حس بدیه بخدا ادم دیگه مغزش نمیکشه درسته چیز پیش پا افتاده ایه دیگه از سر پلی کیستیك هست اینا هم ...
وای دقیقن یکی از فامیلامون دست شو اخرین باز کرد تو موهام گف چرا انقد کمه موهات گف بادوم زیاد بخور ازه مردم بود یعنی آب شدم ار خجالتتت دلم میخواس زمین دهن باز کنه برم توششش خیلی بد بود قشنگ جلو همه بغض کردم یکی نیس بگه مرد حسابی یعنی خودم نمیبینم موهام چقدره همین قرار با دو تا بادوم خوب شه
رزماری ام جوشونده اش میگن خوبه من زدم یادم رف موهامو بشورم یک سردرد عجیبی گرفتم