2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو دوستیم اینه من یه رل داشتم از این لحاظ گرم میبودی بهتر میشد

تو دوستی فرق داره... تو اول باید ببینی اون مرد دوست داره بعد رابطه برقرار کنی

در ضمن زنا هم به حساب میاد 

آخه اینجوری آدم حس بد داره یعنی مرد زنو فقط بخاطر

آره. یک لحظه فکر کن اگه به طور معجزه آسایی فردا مرد از خواب به دنیا می یومدی هنوز هم می خواستت؟ 

این تخیلیه اما من دیدم زنی به خاطر سرطان سینه سینه هاش رو از دست داد و شوهرش طلاقش گرفت.

They hated Jesus, because he told them the truth.

مگه زن خودش به مرد و انجام اینکار احتیاج نداره ؟ مگه لذت نمی‌بره؟ آدم اگه همسرش رو دوست داشته باشه اشتیاقش بیشتر میشه البته بستگی به این هم داره که زن و مرد بیرون از تخت چه رفتاری باهم دارن 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

اگر تاحالا به این بلوغ از فکری نرسیدی که رابطه زناشویی فقط برای مرد نیست ازدواج نکن و اینکه رابطه داشتن مثل عشق تعهد و احترام تو ی رابطه لازمه اگر تو ی رابطه عشق احترام تعهد و مسائل جنسی نباشه اون ازدواج یعنی اشتباهه

زن خب عاطفه براش مهمه نه مسائل زناشویی

کی اینو گفته ؟ الان برای من ۵۰ درصد مسائل جنسی مهمه ۵۰ درصد مسائل عاطفی 

حتی گاهی مسائل جنسی بیشتر 

این تفکر شاید از فرهنگ و عرف جامعه قدیمی میاد که بیان این مسائل برای زن زشت بود و زن باید قانع میشد به شرایط شوهرش و حرف از مسائل جنسی نمیزد و خواسته ای نمی‌داشت،  اما الان دیدگاه زن ها بازتر شده اونا هم نیاز جنسی دارن و باید از مرد بخوان ، خجالت و شرم و حیا رو بذارید کنار و با همسرتون لذت ببرید 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی