2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تو دوستیم اینه من یه رل داشتم از این لحاظ گرم میبودی بهتر میشد

قضیه زن و شوهر با قضیه دوس دختر دوس پسر فرق میکنه ، تو زندگی متاهلی زن و مرد همدیگه رو انتخاب کردن برگه های قانونی رو امضا کردن و مسولیت هایی رو تو زندگی به عهده گرفتن و در کنار این خانواده ای که تشکیل دادن از وجود و عشق هم لذت میبرن ، اما تو مسائل دوس دختر دوس پسری بیشتر از همه مرد هیچ تعهدی به طرف مقابل نداره و اگه رابطه ای صورت بگیره مرد لذت بیشتری رو میبره چون در قبال این رابطه هیچ مسولیتی به گردنش نیست هر موقع بخواد میتونه بره ، حتی خدایی نکرده اگه بچه ای شکل بگیره مرد به راحتی در میره و زن می مونه و اون بچه ای که نمیدونه چیکارش کنه ، تو فرهنگ ایران هم که بکارت و این چیزا برا ازدواج دختر لازمه و دختر تو این رابطه از دستش میده اما پسر چیزی رو از دست نمیده و حتی اگه این رابطه علنی بشه جامعه به مرد میگه آفرین خیلی زرنگی ، ولی به زن میگه تو حق انجام این کار رو نداشتی حالا یه چیزی کم داری و گناهکاری

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
قضیه زن و شوهر با قضیه دوس دختر دوس پسر فرق میکنه ، تو زندگی متاهلی زن و مرد همدیگه رو انتخاب کردن ب ...

نه من منظورم رابطه سطحی بود

بعدم کسی بخواد بره تو ازدواجم میره واقعا همه چی به ذات بستگی داره من دیدم کساییکه تو دوستی رابطه داشتن پایدار تر بودن آخه دیگه عادی شده و مردم هستن یکیو واقعی میخوان همه جوره

نه من منظورم رابطه سطحی بودبعدم کسی بخواد بره تو ازدواجم میره واقعا همه چی به ذات بستگی داره من دیدم ...

خب ببین تو ازدواج مرد اگه بخواد بره و طلاق اینا اتفاق بیفته باید مهریه بده به زن و خرج بچه ای اگر هست به دوششه ، ولی تو دوستی طرف لذتش رو میبره میره ، اگر پسر خوب باشه و ذاتش درست باشه صبر میکنه تا موقع ازدواج و بیشتر تلاش میکنه که دختر رو به دست بیاره ، البته اگه قراره برای ازدواج باهم فکر کنید و هنوز همو خوب نشناختید و نمیدونید قراره باهم زندگی کنید یا نه این بحثش جداست آدم نمیره با هرکسی که معلوم نیست آینده اش باهاش چی قراره بشه رابطه داشته باشه حتی سطحی یا حتی لمس کردن و دست گرفتن هم درست نیست ، ما میگیم با کسی که قراره باهاش ازدواج کنید هم تا موقع نامزدی لمس و اینا رو صبر کنید چرا چون پسر اگه هول باشه همون اول کاری چیزی نشده دستتو میگیره نمیدونم بهت نزدیک میشه اما پسری که هول نیست خودش رو کنترل میکنه و بدون دست زدن بهت مثل پرنسس ها باهات رفتار میکنه و ارزشت رو میدونه، البته البته این حد و مرز ها رو دختر خودش با رفتارش به پسر نشون میده 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب ببین تو ازدواج مرد اگه بخواد بره و طلاق اینا اتفاق بیفته باید مهریه بده به زن و خرج بچه ای اگر هس ...

نه خیلی مهمه اینم یه نوع شناخته باید اصلا بدونی تو اون حالت چطور میشه طرف خیلی از طلاقا بخاطر همین عدم شناخت جنسیه

دیگه کلا درکنار بقیه شرایط باید باشه بنظر من

چون یه چیزیه که کلا از علاقه میاد آدم ناخودآگاه میخواد بغل کنه طرفشو یا ببوسه