یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه والا تا حالا عیدی برام نیاوردن خودم هم خواهرشوهر ندارم هرسال داداشم ده هزارتومنی میزاره لای قرآن هرکس بره از دم نفری ده تومن میده به منم از همون ده تومنی ها میده
دستشون هم درد نکنه والا الآن دیگه هرکس جخت به خانوادش برسه
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
من تا دوسال پیش برای خواهر شوهرام میبردم اما دیدم اصن ب زبون نمیارن پیش شوهراشون تشکرخشک و خالی نکردن یکیشو جلو چشمم ب شوهرش گفت این کادورو بابام داده منوشوهرم فکمون چسبید زمین منم دیگه نمیبرم
فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
زن داداش عیدی نمیده، اصولا برادر عیدی میده، و خواهر هم هیچ توقعی از بردار نداره شاید برادره از شاد کردن دل خواهرش با دادن یه کادو حس خوبی بهش دست میده که این کار رو میکنه و هیچ اجباری هم در کار نیست... در کل بزارین شوهراتون از برادر و فرزند بودن لذت ببرن جلوی حال خوبشون رو نگیرین اونا فقط شوهر نیستن...
من تا دوسال پیش برای خواهر شوهرام میبردم اما دیدم اصن ب زبون نمیارن پیش شوهراشون تشکرخشک و خالی نکرد ...
من سه سال اول ازدواجم همیشه عیدی میدادم بچه های خواهرشوهرم بعد خودم بچه دارشدم دیدم هیشکی به بچه آن آبنبات هم نمیده منم گذاشتم کنار.فقط یکیش همیشه میده منم به پسرش میدم
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست