2777
2789
عنوان

بنظرتون زن داداش ها (چ خودمون ک زن داداشیم چ زنداداشمون)

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرشوهر نمیبره برادر میبره این از این، اون هم در صورتی که دختر یتیم باشه وگرنه پدر باید عیدی بده، ...

برادر وظیفه ای در قبال خرج خواهر نداره

شمام سال تا سال حقوق میگرین مگه خرج زنداداشتون و بچه هاش وظیفتونه؟؟!!!

خواهرشوهر نمیبره برادر میبره این از این، اون هم در صورتی که دختر یتیم باشه وگرنه پدر باید عیدی بده، ...

چ طرز فکری زن و بچه بحثش جداس اگه اینطوری باشه چون زن و بچه میخوره مرد باید ب برادرو مادر و خاهر هم بده بخورن

عزیزم ببن ترکا بیشتر مرسومهولی مام هر سال میبریم ولی خب یه طرفساما من میگم با خدا معامله کنیمتازه ما ...

هیه والا،بین ترکا رسمه،بابام واس خواهراش میده عیدی ب مادرش میده،ولی شوهرم عیدی اینا نمیده ب مادرو خواهرش.همون چهارشنبلیخ ایینه زادمیخریم

دو تا خواهر شوهر دارم عید راه نمیدن چه عیدی ببرم آخه .هیچ مشکلی نداریم.یه دونه برادر دارم هر سال عید برای منو خواهرم میاد خونمون عیدی میده ولی زنداداشم هفت ساله عروسی کرده نمیاد

برادر وظیفه ای در قبال خرج خواهر ندارهشمام سال تا سال حقوق میگرین مگه خرج زنداداشتون و بچه هاش وظیفت ...

همه چیز وظیفه نیست عیدی دادن محبته، بله من واسه خواهرشوهرام هرکاری بتونم انجام میدم اگه خانواده به درد هم نخورن که سنگ روی سنگ بند نمیشهر

اگر محبته پس چرا باید از زن داداش دریغ بشه؟!پس هم عیدی بگیرن و هم عیدی بدن

خانواده دختر عیدی میدن رسمه البته طرف ما به دختری که ضعیفه خیلی کمک میشه واسه ما عادیه شاید واسه همینه شما جبهه گرفتی عزیزم 

خانواده دختر عیدی میدن رسمه البته طرف ما به دختری که ضعیفه خیلی کمک میشه واسه ما عادیه شاید واسه همی ...

خانواده دختر رو کار ندارم

اون خواهرشوهر که عیدی میگیره متقابلا برای جبران محبت باید به زنداداش عیدی بده، چیزی ازش کم نمیشه

همه چیز متقابله