دوستم یه سوالی داشت راستش نمیدونستم چی بگم بهش تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
ببینید پسرای ترک خیلی سادن و مهربون بنظرتون راحت میشه دلشون رو بدست آورد به عنوان یک غریبه
به نظر خود من اره
ولی دوست دارم نظرات شمارم بدونم
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
من هر چی امبودم حرفام واقعی بودن مهم حال تُ بود برام تُ بخندی من خوبم چقدر قشنگ دروغ گفتی منمک باورت کردم یه روز میاد ک برگردی ولی اونروز من باهات قهرم.........من شدم دریای بی امواج ک ساحل بغل کرده ت با من پرواز دلت میخواست ک پرتم کردی از دره من از چشم ت میبینم اگ عشق مرده تو قلبم اگ چشمامو روت بستم دارممیترسم از این من منی ک سرد و بی روحم همینی ک الان هستم:(
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم پسرای تورک با دختر تورک میسازن و مثل بقیه از ته دل دوستشون داشته باشن تا اخر نفس براش پایدارن به حرف هیترا گوش نده😂💗
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
دوستم خیلی بی سیاستهتو کلاس به هیچ پسری نگاه نمیکنه کلا به این بنده خدا نگاه میکنهپسره هم البته حس م ...
دقیقا همینن پسرای ترک. مغرورو زن دوست
ولی خیانتو ربط نمیدم به پسرای ترک چون الان خیلی زیاد شده خیانت
من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همهی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بیاحترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
پسرای تورک به شدت عاشق دخترای فارس هستن دلیلشم نمیدونم چیه
اره اکثرا با هفت پشت غریبه وصلت میکنن
دخترای ترک هم همینطور اکثرا
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
با احترام ....هرچی ترک دیدم ساده نبوده ما خودمون عروس ترک داریم رفت امد زباد داشتم با ترکا اصلا و ا ...
شانس شما بوده
من خودم عروسیشون شدم از پدر شوهر تا دامادمون تا خود داماد خیانت کار بودن دانادشون به من درخواستدادمت ...
اولا حرف دهنتو بفهم
دوما فکر کردی ما از تو خوشمون میاد اسکل؟
حالا یکیش خیانتکار بوده قرار نیست جمع ببندی بار اخرت باشه درباره تورکا نظر میدی به تو نیومده
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین