2777
2789
عنوان

میشه فقط ترک های نازنین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 131 پست
من چندتا از همکارام اونجا رفتن گفتن خوب نیستن من چیزی که شنیدمو گفتم خودم ندیدم من گفتم میگن اینجوری ...

توروخدا يه كم فكر كنين بعد كامنت بذارين !! همينجوريش همه توهين به تركا ميكنن شما خودت تركي مثلا! شما اگر شنيدي من به چشم از زنجانيا چيزي ديدم كه نميشه گفت ولي الان ربطي به بقيه شون داره آخه!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیدم عروس و مادرشوهر سمت زنجان باهم زندگی میکنن تو یک حیاط و کارای خانواده شوهر کلا با عروسه / حا ...

نه ما تهران زندگی میکنیم

اصالتا اونجایی هستیم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
ترک های نازنین 😂

جوجو😗🐥

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
توروخدا يه كم فكر كنين بعد كامنت بذارين !! همينجوريش همه توهين به تركا ميكنن شما خودت تركي مثلا! شما ...

وای من نگفتم ترکا بدن که تلان توهم تا صبح بشین بگو زنجانیا فلانن بسارن من چیکنم خب وقتی دیدگاهای مختلف راجب قومیت ها هست 

من خودم میگم ترک بدم دیدم با اینکه ترکم شما قطعیت نمیتونی بگی کجا بده کجا خوبه اخر حرفم میخواستم به این برسه که اقا خوبو بد همه جا هستن الان میگن زنجانیام بدن خب بگن وصلت نکنن چیکنیم 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
هدفت از این تاپیک چیه ؟؟؟انگار هدف خاصی داری !

هدفم که مشخصه

شما دنبال چی هستی؟

[QUOTE=365583329] نه ما تهران زندگی میکنیماصالتا اونجایی هستیم /QUOTE]استارترحالا چراقفل نمیکنی میبی ...

خب دارم جواب میدم

عع

وای من نگفتم ترکا بدن که تلان توهم تا صبح بشین بگو زنجانیا فلانن بسارن من چیکنم خب وقتی دیدگاهای مخت ...

واقعا كامنتات يكي ازيكي بيربط تر 😁😁 شما با قطعيت گفتي آره اونا تركاي بدي هستن !! بعد گفتي همكارام ميگن الان اين كامنتت كلا بي ربط! متوجه منظور منم نشدي 

حالا فهمیدم چرا بد میگن موفق باشی

حالا فهمیدی اصلا من گفتم ترک کجام ؟   چرا بد میگن چون بعضی ها دیگه جرعت ندارن بیان بگن چشم دیدن ترک ها نداریم اولش میگن ما خودمون ترکیم بعد هر در بری که لیاقت خودشونه ب ترکا میگن