2777
2789
عنوان

کسی هست که کلا نخواد بچه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 68 پست
خب شما دیگه خیلییییی با کلاسی خانوادگی 😅😅😅😅😅ما همه دختر دایی ، خاله ، بچه دارن دیگه حداقل یکی ب ...

آخه خاله و عمو و دایی و عمه هامم فقط یه بچه دارن 

همگی داریم نسلمون رو منقرض میکنیم 🤣😅

حالا من که نمیخوام ولی اگر میخواستم نهااااااااااایتش یکی 

دو تا اصلا و ابدا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خاله و عمو و دایی و عمه هامم فقط یه بچه دارن همگی داریم نسلمون رو منقرض میکنیم 🤣😅حالا من که نم ...

نه خب دو تا بخاطر اینکه اون بچه تنها گناه داره 

نه خواهر 

نه برادر 

خیلی تک فرزندی برای بچه سخته واقعا 

ای بابا ، اون دفعه ی کامنت قشنگ خوندم نوشته بود مردای ایرانی آخه یکی نیست بگه امپراتوری و تاج و تختون نگرانی بی وارث بمونه آخه 😂😂😂😂😂😂

کاش تو قرن ۲۱ ، یکم طرز فکر آدمها از اون سنتی و قالبی درمیومدد

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه خب دو تا بخاطر اینکه اون بچه تنها گناه داره نه خواهر نه برادر خیلی تک فرزندی برای بچه سخته واقعا ...

به تنهاییش فکر نکن . تنهایی واسه بچگیه 

من یه خواهر دارم ‌. همسرم دو تا خواهر و یه برادر داره 

سال تا سال از هم خبر نداریم . قطع رابطه نکردیم . مشکل و بحثی هم نداریم . اما سرمون به زندگی و کارامون گرمه ‌. من اگر وقت خالی گیر بیارم میرم باشگاه یا موزه و تفریحات دیگه ی دونفره با همسرم . واسه مهمونی وقت نمیذارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

با احترام ولی مخالفم .ببینید باید ب این نتیجه رسید که انتخابیه فرزند داشتن یا نداشتن مثلا شما که این ...

به نظر شما هم احترام میذارم

ولی بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک و نگاه به آینده به این نتیجه رسیدم 

به ترین ها براتون اتفاق بیفته دوست 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
به تنهاییش فکر نکن . تنهایی واسه بچگیه من یه خواهر دارم ‌. همسرم دو تا خواهر و یه برادر داره سال تا ...

اره خب اینم درسته 

ولی همیشه ی چیزی پیش خودم میگم 

من بارها و بارها با همسرم صحبت کردم و اونم گفته بچه نمی‌خواد .ولی اونقدری ک من محکوم تو تصمیماتم اون نیست 

می‌دونید شخصیتش جوریه ک شااااایذ سال ها بعد دلش بچه بخواد 

نمی‌دونم اونوقت باید چیکار کرد 

هرچند راستی اینقد با بچه مخالفم ک نهایتش ازش جدا میشن 

البته اینو دارم ب فرض محال میگم 

چون بالاخره آقایون ی مقدار. مودی هستن 

به نظر شما هم احترام میذارمولی بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک و نگاه به آینده به این نتیجه رسیدم به ترین ...

بعد از ۲۲ سال 

بچه ندارید؟

بعد از ۲۲ سال بچه ندارید؟

خیر 

تصمیممون این بود 

هنوزم هستیم روی این تصمیم 

ولی منطق در حال حاضر برای من چیز دیگه ای میگه

خیر تصمیممون این بود هنوزم هستیم روی این تصمیم ولی منطق در حال حاضر برای من چیز دیگه ای میگه

ی چیز بگم بهتون .ذات انسان همینه .هرکاری کنه تهش میگه نه کاش اون راه رو رفته بودم .. 

بنظر من همین که ۲۲ سال زندگی مشترک دارید بدون حضور بچه و پابرجا بوده از بقیه جلوترید  

خدا رو شکر 

ی چیز بگم بهتون .ذات انسان همینه .هرکاری کنه تهش میگه نه کاش اون راه رو رفته بودم .. بنظر من همین که ...

درست میفرمایید 

سپاسگزارم از شما 

اره خب اینم درسته ولی همیشه ی چیزی پیش خودم میگم من بارها و بارها با همسرم صحبت کردم و اونم گفته بچه ...

همسر من خودش هم بچه دوست نیست اصلا 

اما از من منعطف تر و خوش اخلاق تره 😅

بهش بگم یکی بیاریم به خاطر من قبول میکنه . اما دو تا محاله 🤣 کابوسش پدرِ دو تا بچه بودنه

تا حالا هیچ بچه ای رو بغل نکرده . باز من خواهرمو کوچیک بود بغل کردم ، همسرم تا حالا انگشتش به یه بچه هم نخورده 

حتی بچه های خواهرش 

همسر من خودش هم بچه دوست نیست اصلا اما از من منعطف تر و خوش اخلاق تره 😅بهش بگم یکی بیاریم به خاطر م ...

دقیقا میفهمم 🤭🤭

همسر منم مثلا الان بگم بچه بیاریم میگه باشه 

بگم نیاریم میگه باشه 😂😂

به نظر شما هم احترام میذارمولی بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک و نگاه به آینده به این نتیجه رسیدم به ترین ...

چند سالتونه عزیزم ؟

دقیقا میفهمم 🤭🤭همسر منم مثلا الان بگم بچه بیاریم میگه باشه بگم نیاریم میگه باشه 😂😂

نهههه الان نه 🤣🤣🤣

میگه ۷ . ۸ سال دیگه