2777
2789
عنوان

کیا امور مالی خانه دستشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما کلا فامیلی کارتا دست زن خانوادسبابام هر روز میاد ب مامانم میگه ترخدا یکم پول بهم بده ولی باید ثاب ...

چقدرعجیب غریبن پدرومادرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چقدر ممکنه چیزی بخوایدو بگه ندارم یا تو پرتوقعی و ...

ببین تایم یا تعداد مشخصی نداره ولی بازم مامانم چون از اول کم توقع بود الان این حرفا براش بیشتره ولی من از اول کم کم توقعاتم رو بردم بالا واینکه درک میکنم الان این ماه همسرم نداره پس ازش نخوام تا این جملات روهم نشنوم

50 50 هستش

کلا دوتا کارت داريم  یکی خرجی یکی پس انداز 

در آمد شوهرم متغیره 

اگه بالای 20 تومن هرچی مازاد 20 تومن هست رو اگه مناسبت باشه برای من طلا اگه نباشه جمع میکنیم تو کارت پس انداز سکه میخریم 

به امید روزهای خوش 💝

شما نیاز نیست راجع بهش حرص بخوری

حرص نخورم....حس ترحم به شخصی که برای دو قرون پول گردن کج میکنه بهم دست داد

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ما کلا فامیلی کارتا دست زن خانوادسبابام هر روز میاد ب مامانم میگه ترخدا یکم پول بهم بده ولی باید ثاب ...

اصلا اینجوری خوشم نمیاد خواهرمم با همسرش این کار و میکنه  دختر خواهرم خیلی ناراحته میگه بابام بزرگ خونست اما با این کار مامانم کوچیکش کرده(تازه خواهرم بی حد ولخرجی میکنه وهیچ پس اندازی نداره)

خیلی زشته مرد تلاش کنه پول دربیاره بعد برا پول بنزین خانوم بهش پول بده

زن مردش و بزرگ کنه خودشم ملکه میشه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من پولها دستمه؛خرید خونه رو خودم میکنم خیلی راحته؛از اکالا و دیجی. کالا و اسنپ مارکت میخرم میاد دم درمون؛میوه و صیفی جات هم چند تا در اون ورتر اون ور کوچه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

من والله مجردم دستمم تو جیب خودمه ولی دوست ندارم همسرم ازام توقع مالی داشته باشه.

از طرفی بابام خیلی سخت به مامانم پول میداد با اینکه اوضاش خیلی خوبه.البته مامانمم نهایتا واسه خونه خرید کنه. من روتین پوستی دارم ماهی دوسه تومن میشه. یسری خرجای دیگه. دوست دارم ازدواج کنم شوهرم برام خرج کنه واقعا. ولی  همش رفتارای بابام تو ذهنم میچرخه‌. تاحالا هر خواستگاریم برام اومده حتی اگه خیلی پولدار بوده واقعا خسیس بودن یا همش میگفتن نداریم خرج کنیم 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
اصلا اینجوری خوشم نمیاد خواهرمم با همسرش این کار و میکنه دختر خواهرم خیلی ناراحته میگه بابام بزرگ خ ...

خب اینم در نظر بگیرید بابام خودش خواسته میگه پول دستم باشه خرجش میکنم نمیتونم نگهش دارم اصلا، خودش همش به مامانم میگه حواست باشه چیو کجا خرج میکنم

بابام اینجوره جو میگیرش یه دفعه میره برای کل یه مدرسه مداد رنگی میخره بعد پشیمون میشه زود 

خیلی پول رو میندازه تو اب

اصلا اینجوری خوشم نمیاد خواهرمم با همسرش این کار و میکنه دختر خواهرم خیلی ناراحته میگه بابام بزرگ خ ...

اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید