2777
2789
عنوان

کیا امور مالی خانه دستشونه

261 بازدید | 31 پست

مثلا شوهرتون حقوق و درامدش میده به شما تصمیم بگیرین چجوری خرج بشه؟ یا هرچی میخواین براتون بدون دردسر میخره ؟

درامدش چقدره؟ ازاول چیکار کردین که اینجوری اوکی هستش؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
دوتایی باهم

چند سالتونه؟چند وقته ازدواج کردین؟چجوری به این نتیجه رسیدیدن دوتایی باهم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم امور مالی رو دستش گرفت یعنی روان براش نموندخودش باید میرفت میخرید میاورد تازه جواب هم پس میدا ...

چقدر ممکنه چیزی بخوایدو بگه ندارم یا تو پرتوقعی و ...

من اصلا آدم حواس جمعی نیستم. ماهانه برای خرید اقلام خونه یه مبلغی میزنه ( سوپرمارکتی، میوه ، بنزین ، قبض و  اینا) منم از همون استفاده میکنم مدیریت بقیه چیزا با خودشه و من خیلی راضیم چیزی هم مازاد بخوام بخرم بهم پول میده

ما کلا فامیلی کارتا دست زن خانوادسبابام هر روز میاد ب مامانم میگه ترخدا یکم پول بهم بده ولی باید ثاب ...

چقدر زشت

هر طرف چه زن چه مرد گدایی پول کنه شخصیت و غرورش له میشه و از نظرم اون زندگی ترزشی نداره

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

امور خرید خونه با آقاست

اما بیشتر خرید لباس خونگی و این چیزا که وقتش و نداره من از تو محل میگیرم

والا از اول که زیاد یادم نیست خب میگفتم فلان چیز و میخوام یا فلان چیز لازمه یا میگفت بریم بگیریم یا پولشو میداد

منم یه مدت بی برنامه خرج میکردم اما تصمیم گرفتم بیشتر دقت کنم و واقعا چیزای واجب بخرم به حرف بچه ها دیگه زیاد گوش نمیدم خونه رو با اسباب بازی شلوغ نمیکنم

لیست خرید و می‌نويسم چون مرد که زیاد خبر از این چیزا نداره

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

کامل دست خودمه 

هم خونه هم کارمون 

از نظر پس انداز و حواس جمعی و امور مالی خیلی دقیق ترم از همسرم

همسرم مطلقا دخالت نمیکنه تو این مسائل 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بزرگترین اشتباه همینه ک خانم مدیریت مالی رو دستش بگیره

چرا؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید