2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش به شوهرت نمیگفتی الان نمیشه بندازیش؟

😐😐واقعا داری تشویقش میکنی ب سقط؟!😐😐

قلب بچه تشکیل شده الان

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چرا میشه بندازم ولی الان همه میدونن چی بگم به بقیه بعدشم عروسیمون میخاستیم سال دیگ تابستون بگیریم انداختیم ماه دیگ الان یهو بندازمش ؟کم کم دارم باهاش کنار میام بعد یه ماه  یه ماه کامل کلنجار میرفتم با خودم ک بندازمش یا نندازم ولی هی شوهرم نظرمو عوض میکرد

دوست من دو سه ماه اول زندگیش باردار شد ناخواستهپیش ما همیشه میگه پشیمون نیست و خاست خدا بوده اینا ول ...

هرکسی یه شرایطی داره 

من داشتم درس میخوندم

مهم اینه آدم خودش خوشبخت باشه مهم نبست بقیه باور کنن یا ن 

ولی اگر الان بود و عقل الانم رو داشتم همچین کار نمیکردم 

عزیزم نظرات متفاوته ولی کاش تحریک نکنی به سقط جنین و این داستانا 

کاریه ک شده گلم ، یه هدیه از طرف خداس ، انشالله پاقدمش پر از خیر و برکت باشه

منم توی عقد باردار شدم ولی نخواستمشخیلی وقتا حس عذاب وجدان میگیرم ولی خب شرایطش رو نداشتم 🥲

منم شرایطشو ندارم😭😭 ولی شوهرمم دوس داره نمیتونم تنهایی تصمیم بگیرم

هرکسی یه شرایطی داره من داشتم درس میخوندممهم اینه آدم خودش خوشبخت باشه مهم نبست بقیه باور کنن یا ن و ...

فک کن بعد ۶ سال به عشقش رسیده بود هیچ لذتی از زندگیش نبرد 

دانشجوام بود سنش کم و بدنش ضعیف

منم شرایطشو ندارم😭😭 ولی شوهرمم دوس داره نمیتونم تنهایی تصمیم بگیرم

چند سالته؟.بزار بدنیا بیاد اینقدر شیرین میشه این بچه

دیگه ب سقط و...فکرنکن عزیزم اون الان قلب داره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من به درجه ای از افسردگی رسیده بودم که تکلّمم دچادپر مشکل شده بود کلا تمرکزم نداشتم رو کلماتی که می‌ ...

توی عقد سقط کردی ؟

من بعد از اون بود که مشکلات اومد وسط زندگیم 

یا بعضی وقتا کلیپ هایی که میبینم چطوری بچه رو سقط میکنن اونم بچه ای که قلبش تشکیل شده دلم میگیره😢