چند روز چیه عزیزم من اگه بخوام جارو بدست باشم هر ساعت ولی آخر شبا هر شب جارو میکنم سرامیک ها رو طی میکشم اگه مهمون بخواد بیاد در روز دو سه بار جارو برقی می کشم چون دائم وروجکم قیچی با کاغذ رنگی دستشه داره خرد میکنه
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هرچی رو استفاده میکنم همون موقع میذارم سر جاش ،صبح قبل این ک بیام از اتاق بیرون تخت رو مرتب میکنم ،تو خونه یه باکس گذاشتم برای وسایل سر درگم،آخر هفته ها هرکی میاد وسایلاش رو از توش برمیداره میذاره سرجاش هرکس هم برنداشت گردن نگرفت ميندازم دور دفعه بعد یاد بگیره بذاره سرجاش، بعد غذا همون موقع ظرف شسته میشه خشک میشه سر جاش، بعد آشپزی گاز رو دستمال میکشم اینطوری همیشه مرتبه همه چیز