2777
2789

کلا چیکارا میکنین 

کی میخوابید 

کی بیدار میشید 

برنامه ریزیتون واسه کارای خونه چجوریه ک همیشه تمیز و مرتبه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه همیشه تمیز شوهر با شعور میخواد که متاسفانه من ندارم

هرچی تمیز میکنم در عرض ۵ دقیقه خونه رو تبدیل به بازار شام میکنه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

همیشه که تمیز نیس روزا انگار بمب منفجر شده دخترم خیلی ریخت وپاش میکنه نمیزاره هم جمع کنم شبا که خوابه همه کارامو میکنم شدم جغد الان خونه برق میزنه صبح باز روز از نو 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
کار کار کار

من خیلی تنبل شدم 

از طرفی شما خوابم نمیبره و روزا تا ظهرخوابم تا بخودم بجنبم وقت ناهارو و اومدن همسرمه و میخوابه ۱ ساعتی 

دوباره بعدش داستان شام ...

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

صبح نه یا ده بستگی به بیداری پسرم داره شبا هم یازده همه میخابن. من کلی تمییز نمیکنم هر روز چند جا رو تمییز میکنم هر ماه هم یه تمییز کاری حسابی که دو روز کامل وقتم رو میگیره ولی در کل همیشه تکه به دست هستم تا جایی کثیف شه سریع تمییز میکنم ملحفه و رو بالشی و این چیزا هن تقریبا دو ماهی یه بار میشورم

🌈💙 Martia 💙 🌈

من شاغل و دانشجوام

آخر هفته ها یه روز تمیزکاری اساسی داریم با همسرم 

بقیه روزا سعی میکنیم هر چیزی رو که برمیداریم و استفاده میکنیم سریع مرتبش کنیم

آخر شبام قبل خواب یه دور خونه رو چک میکنم ظرفی مونده باشه میچینم ظرفشویی 

خونه ام همیشه در حال درخشیدن نیست ولی مرتبه اینجوری 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

همیشه که تمیز نیس روزا انگار بمب منفجر شده دخترم خیلی ریخت وپاش میکنه نمیزاره هم جمع کنم شبا که خواب ...

مثلا هر چند روز طی و جارو میکشید ؟

قبلا که بچه نداشتم هرهفته روبالشتی ها وگوسن هارو میشستم،هرهفته کابینت هارو مرتب میکردم،هرماه هم تمام ظرفای کابینت هارو میشستم،جا و هر دوروزی یکبارمیزدم،لباس کثیف هر روز یا یک روز درمیان،گردگیری هرروز،کف اشپزخونه هم هرهفته میشستم،الان که بچه دارم هرثانیه کارمیکنم اما تمیزنیست یعنی تمیزهست ولی ریخت وپاشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان چند وقت سر کار نمیرم بیمارم و اینا ولی همیشه دیر میخوابم خیلی تایم خوابم بده مثلا الان شوهرم خواب من بیدارم ۲ و ۳ میخوابم ۱۰ بیدار میشم 

آشپزی میکنم واسه نهار بعد ظرفای نهار رو فورا جمع و جور میکنم آشپزخونه رو مرتب میکنم من کلا نمیزارم چیزی به هم بریزه چون شوهرمم وسواس داره هر روزم جارو برقی و تی میکشم سرامیک هارو 

صبح نه یا ده بستگی به بیداری پسرم داره شبا هم یازده همه میخابن. من کلی تمییز نمیکنم هر روز چند جا رو ...

چقد خوب من خیلی تنبل شدم به کار خونه 

اصلا حوصله سابیدن ندارن 🤕

من خیلی تنبل شدم از طرفی شما خوابم نمیبره و روزا تا ظهرخوابم تا بخودم بجنبم وقت ناهارو و اومدن همسرم ...

مشکل همون تنبلیه دیگه،صبح زودتر بلندشو کار کن،عصر همزمان با تایم استراحت همسرت، استراحت کن