2777
2789
عنوان

بچه هایی ترک بیایید کمک

217 بازدید | 20 پست

بچه ها میشه از رسم و رسوماتون برای ازدواج بگید؟

مهریه چطور میگیرید؟داماد کالا میخره؟عقد و عروسی. جشناشون چطوریه به عهده کیه؟بله برون چی میبرن؟

چهار پنج قلم از جهاز بر عهده ب داماد 

ما همه مراسم ها ب عهده ب داماده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی جشن عقد رو هم عروس نمیگیره؟ منظور از جشن فقط هزینه شام و تالاره

بله رسم ما ناهار یا شام عقد با داماده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هرجا یه رسمی داره رسم ها باهم فرق میکنه بیشتر توافقی هست 

بیشتر کالا می گیرن ۴تا یا۵ تا

مهریه قبلا بیشتر بود الا گرونی شده کمتره😅 بله برون جاش با خانواده عروسه بقیه چیزا با داماد

یعنی جشن عقد رو هم عروس نمیگیره؟ منظور از جشن فقط هزینه شام و تالاره

جشن عقد رو هرکسی بگیره پولی که جمع شده رو خودش برمبداره 

هزینه های نامزدی مثل یلدایی عیدی قربونی و... با داماده بازم دختر پسر تفاهم کنن میتونه پسره نیاره 

هزینه کل عروسی آرایشگاه ماشین عروس لباس عروس شام تالار میوه و... همش با داماده 

چند تیکه وسیله سنگین جهازم با داماده با تفاهم دو طرف 

خرج‌های دختر شام عقد به دامادو خانوادش و جهاز 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

ما ترک تبریز هستیم جهیزیه کلا به عهده عروس هست. مهریه هم چند روز پیش از فامیلا یکیش 500سکه یکی دیگه هم300سکه شد. هزینه عروسی هم به عهده هر دو طرف هست هر کس هزینه فامیلای خودش و میده

من با ترک ازدواج کردم

دوتا حنا بندون دارن یکی خانواده‌ی عروس میگیره با فامیلاش یکی خانواده‌ی داماد با فامیلاش( البته ما هماهنگ کردیم بزرگ گرفتیم یه دونه خرجش رو نصف نصف کردیم)

بله برون و نامزدی رو یکی کردیم و خودمون کوچولو و خانوادگی گرفتیم ولی عقد کنون بزرگ گرفتن و خرجش رو خودشون دادن چون بیشتر اونا دعوت کرده بودن و مهمان از شهرستان داشتن میخاستن شام بدن 

در مورد مهریه توافقی رسم خاصی نداشتن

جهیزیه هم همسرم تلویزیون و سیستم صوتی و لوستر و فرش های اتاق خواب رو تهییه کرد بقیه‌اش با خودمون بود

یه کادو مثل سکه پارسیان یا پارچه یا لباس نیمه مجلسی برای پسری که روز عروسی کمر عروس رو با ربان قرمز میبنده مادر عروس میخره و بهش میده اون لحظه

ترک کجایی خواهر😞😂

زنجان عزیزم 😁

رسم ما ۵ کالا بزرگ و بقیه مراسم خرجش با داماد البته الان ک گرونی شده و نمیشه پاگشا جدا جدا گرفت خانوادها تقسیم میکنن و هر کی خرج مهمونای خودشو میده البته اگه داماد خونه و ماشین داشته باشه همه جهازو عروس میبره حتی اون ۵ کالا

میرن خاستگاری جواب مثبت ک گرفتن میرن اجازه میگیرن از بزرگترا برای عقد بله برون م لباس و لوازم ارایشو قران و دفتر و اینا

جهیزیه مونده به توافقشون بعد از عقد محضری خانواده داماد به نزدیکا شام میده 

اگر بله برون رو خودمونی بگیرن بعد عقد یه بارم خانواده عروس به فامیلای خودش شام میده یه جشن داریم تو تالار میگیریم بهش میگیم جشن عقد

خانواده پسر کادو میبرن به صرف شربت و شیرینی

یک سال نه ماه عقد میمونن این بین فامیلا پاگشا شون میکنن

خانواده دختر خواست حنا میگیره نخواست نمیگیره

عروسیم خانواده داماد میگیره ولی الان شرایط اقتصادی بده حنل نمیگیرن پولاشونو میزارن رو هم یه عروسی مجلل میگیرن ترک تبریزیم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن