2777
2789

اومده یه کلیپ تو اینستا فرستاده محتواش اینه وقتی جاری بزنه میخواد جلو جاری کوچیک تازه وارد کم نیاره 

بعد تو کلیپه جاری بزرگه یه خانم چاق و خاله که داره سعی میکنه خوب برقصه و حسابی خنده دار هست رقصش و اداهاش و در مقابل یه دختر خوشکل و لاغر که داره باکلاس میرقصه 

این محتواي فیلمه بود بعد اینو فرستاده واسه من 

بهش میگم خوب حالا من که وسطی ام منظورت کدوممون هست میگ عع حواسم به اون یکی جاری نبود و استیکر خنده خیییلی ناراحت شدم خیییلی بگو بخند داریم باهم ولی نه در حد این شوخیا و اصلا کلیپ نمیفرستیم واسه هم اولین باره

حق دارم؟

البته منم یه جوابی بهش دادم که بفمه ناراحت شدم

💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برگام صبح یکی اینجا فرستاده بود کلیپ فرستادم جاریم قهر کرد تویی پس خانوادگی تو نی نی سایتین

نه باو تاپیک قبلی خودمه 

برو ببین از زبان راوی گفتم ببینم نظر بقیه چیه اونجا بیشتر گفتن جاری بی جنبه هست که ناراحت شده🤐🤐

💖
خب بازم خودش میسه جاری بزرگه ی تو ، که گفتی تو کلیپه چاق بوده، و تو میشی جاری لاغره ی کلیپاینکه نارا ...

ببخشید این نکته رو نگفتم این مادمازل از هممون کوچیکتره

💖
😂😂عجباا فکرت بس درگیره جاری دیگ فوقش ناراحت بشه 😐😂

خب ناراحتم شدم دیگ میخواستم با چهارتا خانم مث خودم صحبت کنم مشاوره بگیرم چطوری بخونمش سر جاش دیگ از این غلطا نکنه

💖
خب ناراحتم شدم دیگ میخواستم با چهارتا خانم مث خودم صحبت کنم مشاوره بگیرم چطوری بخونمش سر جاش دیگ از ...

اهان اون فرستاده برات 🥺

عب نداره بابا فدای سرت بخشش از بزرگان است زیباا

اهان اون فرستاده برات 🥺عب نداره بابا فدای سرت بخشش از بزرگان است زیباا

خیلی بهم بی احترامی میکنه اگ جلوشو نگیرم حرمت خودم از بین میره میدونی نمیخوام یه تازه از راه رسیده بیاد واسع من دم در بیاره من تا الان باهاش خوب بودم مامانم نیگ واسه اینکه زیاد بهش رو دادی میگم من اخلاقم اینه با همه بگو بخند دارم ولی محدوده احترام خودمم دارم اما این بنظرم خیلی پرروعه من اگ باشم اصلا روم نمیشه همچین چیزی بفرستم

💖