2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14572 بازدید | 389 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی حالم بده تا این ساعت تنهام😔

تو چرا عزیز دلم اینجا همه حاشثن بده که میان یسریا میان از خوشی و زندگی خوبشون میگن اینجا من تعجب میکنم با خودم میگم خب اگه خوشید جرا میاید میکنید تو چشه بقیه خب برید به خوشیتون برسید بدبختی ادمارو بیشتر ازین به خودشون یا اوری نکنید من نمیدونم یسری کاربرا تو مخن اینجا

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

اسی مرپا وقتی میفهمن ازشون سری احساس کمبود میکنن خیانت میکنن احتمالا شوهر توهم همچین حسی داشته

نمیدونم بخدا ولی من خیلی باهاش خوب بودم که اصلا حس کمبود نکنه

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

خدت واقعا هیچی کم نداری هم از خوشگلی هم معلومه از خانومی ولی بعضیت لیاقت ندارن اگه میدونی درست نمی ...

کاش میشد بخدا تلاش کردم تمومش کنم نشده نتونستم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

اسی از نظر خرج و مخارج چجوره بهت پول میده میرسه بهت؟

قبلا میداد الان نه البته الان نداره خیلی دستش خالیه منم اصلا تحت فشار نمیذارمش اینم فکرده من وظیفمه همش درکش کنم دیگه تا چیزی میخوام نمیده اگه با خوش رفتاری بگه ندارم ادم نمیسوزه اینکه اینهمه مراعاتسو کنی و پرو بشه میسوزونم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

شوهرت و خیلی دوست داری ؟؟ حس می کنم وابست‌ه شی .. بچه نداری اگه بچه داشتی نصف بیشتر فرق میکرد تو حا ...

الان نه قبلا خیلی دوسش پاشتم الان دیگه نه فقط نمیدونم چجوری تمومش کنم وابسته ام حس میکنم نمیدونم چمه کاش بفهمم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠