2777
2789
عنوان

میشود قطعا یه روز

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
وآقفا این چیزی که میگی درسته .منم تقریبا همین جورم ولی همیشه اولویت خانواده داداشم و بعد خواهرم بود ...

می فهمم عزیزم..

من دیگه به این شراط عادت کردم... عادی شده برام

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

زیاد درکت میکنممنم مثل تواممحبت زوری داشتن همشهیچوقت اهمیت واقعی ندادن بهم

دقیقا عزیزم...

چه میشه کرد جز تحمل؟ ما محکوم به تحمل کردنیم...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم... نمیشه.یه مثال بزنم برات...من تمام عمرم تلاش کردم محبتو خونوادمو داشته باشم مثل خواهرم... ...

عزیزم فکر میکنم حال خوبت رو خیلی وابسته به خانواده ات میدونی ، برای همینه که هی بهشون محبت میکنی و نتیجه ای نمیبینی ، حالت با خودت و پیشرفتت خوب باشه ، چرا از پولت برای بقیه خرج میکنی ، پس انداز کن و برای خودت طلا بخر ، وقتی زیاد شد خونه و ماشین بخر ، اطرافیانت وقتی ببینن پیشرفت کردی ، ناخودآگاه میان سمتت

دقیقا عزیزم...چه میشه کرد جز تحمل؟ ما محکوم به تحمل کردنیم...

شاینم ما زیادی پر توقع هستیم و بی انصافی میکنیم 

نمیدونم

برام همه چی فراهم میکنن اما وقتی کامل اعصابم و بهم ریختن 

مامانمم ک اصلا درک نمیکنه کلا

عزیزم فکر میکنم حال خوبت رو خیلی وابسته به خانواده ات میدونی ، برای همینه که هی بهشون محبت میکنی و ن ...

نمیدونم عزیزم.. شاید شما هم درست بگی..

ولی خب چه کسی از خونواده ادم به ادم نزدیک تر؟؟ باید باور کنم وقتی خانوادم دوستم نداشتن کسی خواهد بود که دوستم داشته باشه؟؟

بعید می دونم....

شاینم ما زیادی پر توقع هستیم و بی انصافی میکنیم نمیدونمبرام همه چی فراهم میکنن اما وقتی کامل اعصابم ...

من خیلی اینجوری فکر می کردم تا اینکه رفتار های خواهرمو با خودم قیاس کردم..

توقع اونو هیچ وقت.. تاکید می کنم هیچ وقت من ندارم.. همون طور که عشقی اون دریافت می کنه رو من ندارم

نمیدونم عزیزم.. شاید شما هم درست بگی..ولی خب چه کسی از خونواده ادم به ادم نزدیک تر؟؟ باید باور کنم و ...

من چندسال پیش با یه مشاور حرف زدم ، هزینه ی مشاوره اش الان ساعتی۱۵۰۰ هست ، میگفت از هیچکس توقع نداشته باش ، من میگفتم مگه میشه آدم از شوهرش و از خانواده اش توقعی نداشته باشه ، برام قابل درک نبود ، امسال به حرفش رسیدم ، از وقتی دیگه از کسی توقعی ندارم ، نمیدونی چقدر حالم خوب شده

من چندسال پیش با یه مشاور حرف زدم ، هزینه ی مشاوره اش الان ساعتی۱۵۰۰ هست ، میگفت از هیچکس توقع نداشت ...

چی بگم عزیزم

منم میخوام برم پیش مشاور..

شاید حالم خوب شه

إن شالله حالت خوب بشه عزیزم 🙏😍

مرسی جانم.. انشالله شما هم همیشه دلت شاد باشه