2777
2789
عنوان

میشود قطعا یه روز

171 بازدید | 26 پست

میرسیم شاید کمی دیر شه ولی میرسیم

فقط کافیه روحمون رو از اون چیزی که میخوایم خالی نکنیم

و به جای کار های فرعی تر به اون چیزی که اصل هست تلاش کنیم

قطعا میشه 😍😉

پس رفیق توی هر مسیری که هستی 

قصد هر کاری رو که داری

استارتشو بزن

اگرم شروع نکردی و میخوای شروع کنی

عزمت رو جزم کن و استارت بزن 

وقتی رسیدی من و فراموش نکن حتما اطلاع بده 😍🌹

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

امروزم داشتم با خودم میگفتم

میگفتم قطعا خدا جواب یسری سختی ها رو میده 

قطعا یروزی خیالمون راحت میشه 😍

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

امروزم داشتم با خودم میگفتممیگفتم قطعا خدا جواب یسری سختی ها رو میده قطعا یروزی خیالمون راحت میشه 😍

ددقیقا

چیزی رو که صد درصد قلبا بخوایمش و براش تلاش کنیم خواهیم رسید بهش😍

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزم داشتم با خودم میگفتممیگفتم قطعا خدا جواب یسری سختی ها رو میده قطعا یروزی خیالمون راحت میشه 😍

اینا در حد حرفه..

یهنی حداقل برا ما که اتفاق نیفتاد...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تلاش کردی؟جا نزدی؟

عزیزم من منظورم فقط مسایل مادی نیست..

اره جانم تلاش خیلی کردم..

ولی بعضی چیزا با تلاشم به دست نمیان..

مثل دل آدم ها...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزم من منظورم فقط مسایل مادی نیست..اره جانم تلاش خیلی کردم..ولی بعضی چیزا با تلاشم به دست نمیان..م ...

چرا میاد

ادم تلاش کنه به هرچیزی میرسه

با روحیه خوب و عالی

حتی همون مسائل معنوی 

چرا میادادم تلاش کنه به هرچیزی میرسهبا روحیه خوب و عالیحتی همون مسائل معنوی

نه عزیزم... نمیشه.

یه مثال بزنم برات...من تمام عمرم تلاش کردم محبتو خونوادمو داشته باشم مثل خواهرم...

هر کاری که می دیدم بهشون کمک می کنه و حالشون رو خوب می کنه انجام میدادم... از دستشون تو هر شرایطی می گرفتم... دانشجو ام ولی کار می کنم و با اینکه به پول بیشتر نیاز نداریم ولی باز هم از سهم پولم برای خانواده‌م کنار می ذارم..

ولی هیچ وقت منو خواهرم تو خونه برابر نبودیم.. با اینکه من بیشتر از اون از جون و دل مایه می ذاشتم و تلاش می کردم تو دلشون جا بشم باز هم ما یکی نبودیم...

بعد از اون تلاش کردم از طریق دانشگاهم ازشون فرار کنم.. من هویتمو دوست نداشتم و تمام این دو سال برای رفتن از پیششون تلاش کردم...

ولی الان بازم برگشتم سر نقطه اول.. عزیزم من هرچقدرم تلاش کنم نمی تونم از هویتم... از خونم... از اصلم و خانوادم فرار کنم.. نمیشه جانم..

البته منم یه دورانی مثل تو فکر می کردم... همیشه می گفتم خدا میبینه.. هرکی ام نفهمه خدا حواسش هست که من چقدر برای خواسته هام از جون و دل مایه می ذارم...

ولی دنیا یادم داد که بعضی چیزها تغییر دادنی نیستن.. حتی با تلاش!

ببخش طولانی شد...

نه عزیزم... نمیشه.یه مثال بزنم برات...من تمام عمرم تلاش کردم محبتو خونوادمو داشته باشم مثل خواهرم... ...

درسته عزیزم

ولی چه میدونیم راجع به آینده

ایشالا به مثبت ترین جا میرسی و ادم های خوب توی مسیر راهت قرار میگیرن از کجا میدونی که اینجور نمیشه؟

درسته عزیزمولی چه میدونیم راجع به آیندهایشالا به مثبت ترین جا میرسی و ادم های خوب توی مسیر راهت قرار ...

از اونجایی که همیشه اولویت دوم بودم...

نمیدونم متوجه میشی منظورم چیه یا نه... ولی من هرازگاهی فکر می کنم امکان نداره یکی بخواد منو به عنوان اولویتش در نظر بگیره یا واقعا دوستم داشته باشه..

الهی که هیچ وقت نفهمی چی می گم.

شاید با خودت فکر کنی من زیادی نا امیدم ولی نه.. من زیادی نسبت به زندگی ای که داشتم واقع بینم...

اینجا که نشد.. نشد که بشه... ولی شاید اگه یه دنیای دیگه وجود داشته باشه اونجا خوشحال تر باشم...

از اونجایی که همیشه اولویت دوم بودم...نمیدونم متوجه میشی منظورم چیه یا نه... ولی من هرازگاهی فکر می ...

شاید باورت نشه منم دقیقا عین خودتم 

ولی از یه جا به بعد گفتم خودم تکی برای خودم تلاش میکنم که حداقل خودم برای خودم کاری کرده باشم

شاید باورت نشه منم دقیقا عین خودتم ولی از یه جا به بعد گفتم خودم تکی برای خودم تلاش میکنم که حداقل خ ...

انشالله موفق بشی عزیزم

از اونجایی که همیشه اولویت دوم بودم...نمیدونم متوجه میشی منظورم چیه یا نه... ولی من هرازگاهی فکر می ...

وآقفا این چیزی که میگی درسته  .منم تقریبا همین جورم ولی همیشه اولویت خانواده داداشم و بعد خواهرم بودن و این بشدت آزارم میده ولی اگر کار رو برای رضای خدا و بدون توقع انجام بدی قطعا موفق نیشی و این افکارکمتر آزارت میده . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

زیاد درکت میکنم

منم مثل توام

محبت زوری داشتن همش

هیچوقت اهمیت واقعی ندادن بهم