2777
2789
ممنونم بعد اینکه تایید سوابق تاکی زمان داره

فردا فک کنم حتما انجام بده

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایییی خدایا چقد لذت بخشه🥹چقد با اراده ای شما

خدا کمکم کرد ... 

خیلی شیرینه امروز یکی از پسر بچه ها برام ی دسبند مروارید از همین معمولیا خریده بود گفت خانم روزت مبارک .... میتونم بگم یکی از بهترین هدیه هایی بود ک تونست خوشحالم کنه. 

وقتی از اتاقم رفت بیرون سه بار دسبنده رو بوسیدم و خدا راشکر کردم و دسبنده رو انداختم دستم تا اومدم خونه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
هر سال نه رشتم میخواست نه سنم میخورد امسال هم محدودیت سنی تا 40 سال بود و هم تقریبا همه رشته ها خ ...

نه عزیزم اشتباه متوجه منظورم شدی. من منظورم دانشگاه فرهنگیان بود. شما منظورتون آزمون استخدامی هست درسته؟ 

خدا کمکم کرد ... خیلی شیرینه امروز یکی از پسر بچه ها برام ی دسبند مروارید از همین معمولیا خریده بود ...

خدایاااا🥹

این حس امروزت موندگار باشه برات ایشالا 

قشنگ معلومه خیلی تلاش کردی تا به اینجا برسی 

باریکلا:)

نه عزیزم اشتباه متوجه منظورم شدی. من منظورم دانشگاه فرهنگیان بود. شما منظورتون آزمون استخدامی هست در ...

اره جانم .  من آزمونش قبول شدم . 

برا زیر 22 ساله ها میتونن کنکور فرهنگیان بدن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
خدایاااا🥹این حس امروزت موندگار باشه برات ایشالا قشنگ معلومه خیلی تلاش کردی تا به اینجا برسی باریکلا ...

ب ارزوهات برسی عزیزم 

آره من تو نا امیدی تلاش کردم و همون موقع هایی ک میخوندم  خیلی روزهاش  از حال بد و استرس فقط گریه میکردم ... 

خدا خیلی کمکم کرد 

بله منم بخاطر این گفتم وگرنه قصد جسارت نداشتم. موفق باشی عزیزم دعا کن منم قبول شم عاشق معلمیم

خدایا این کاربرم مثه من ب خودت دل بسته ... خوشحالش کن ب زودی ... 

یادم میاد پارسال برج 9 یه خانمی منو ریپلای کرد تو نی نی سایت گفت یادته چقدر ب من امید زندگی دادی؟یادته چقدر منو ب تلاش کردن تشویق کردی؟

من  خوندنم و امسال استخدان معلمی شدم و از مهر میرم سر کلاس ....

گرچه کاربریش نمیشناختم ولی رفتم تو تایپیکش و حرفمامون یادم اومد ... 

خیلی براش خوشحال شدم ...ولی همون شب تا ساعت 7 صبح نخوابیدم و گریه کردم گفتم خدا  پس چرا زندگی خودم از پارسال تا الان هیچ تغییری نکرده؟

یکی با حرفای من معلمی قبول شد ولی چرا خودم هیییچ فرصتی ندارم ..؟ ک دیگه برج 11 دفتر چه اومد در کمال ناباوری شهرمون رشتم و سنم میخواست و 3 نفر خانم میگرفت 

الهی شکر خدا کمک کرد بعد 7 ماه خوندن قبول شدم