2777
2789
اگه ازمون اختصاصی فرهنگیان رو ثبت نام کنم دفترچه سراسری +دفترچه اختصاصی فرهنگیان رو بهم میدن؟

اره‌میدن

اما‌توی‌انتخاب‌رشته‌فقط‌میتونی‌فرهنگیان‌رو‌انتخاب‌کنی‌

اگه‌نشه‌احتمالا‌یا‌ازاد‌باید‌بری‌یا‌بمونی‌پشت

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی😂😂چند سال مونده به بازنشستگیتون؟

بازنشستگی چیه خواهر اول بدبختیمه 

من سال چهارم فرهنگیانم سال دیگه اول تدریسمه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

میزنیم این تاپیکو باهم :)

حتما"

تاپیک‌گزارشکارم‌صفحع‌دومع‌تاپیکامه‌خواستی‌ببین‌توام‌بفرس>>

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

انشالله انشالله منم تاپیک بزنم تیزهوشان قبول شدم🥺

میزنی عزیزممم باید بزنیم

ببین من حس ششمم خیلی قویه واسه خودم.واسه بقیرو نمیدونم ولی الان یه حسی بهم گفت قبولی🥹

منتظرم خبرشو بدی بهم

با این سن چطور قبول شدی؟ مگه محدودیت سنی نداره؟

هر سال نه رشتم میخواست نه سنم میخورد 

امسال   هم محدودیت سنی تا 40 سال بود و هم تقریبا همه رشته ها خواست .... 

الهی شکر خدا کمک کرد قبول شدم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
میزنی عزیزممم باید بزنیمببین من حس ششمم خیلی قویه واسه خودم.واسه بقیرو نمیدونم ولی الان یه حسی بهم گ ...

مرسییی❤ چند نفر دیگه هم پرسیدم همینو گفتن🥺🥺🥺

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
ایشالا گلم تو خیلی توانمندی باعث خوشحالیه که افرادی مثل شما جذب آموزش پرورش میشن با اینهمه علاقه 💖� ...

وایییی باور کن اشک تو چشمام جمع شد با پیامت🥲

چقد گلی شمااا🥲

چشممم باعث افتخاره:)