2777
2789
عنوان

من چیکار کنم نامزدم این همه نیاد طرفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 82 پست
ای خدا همه دارن رل میزنن بخدا تو این دنیا سینگل موندن هم صفایی داره ولی دارن جامعه رو ب بد سمتی میکش ...

نه بابا من که اصلا از رل زدن خوشم نمیاد همین سینگلی برام نعمتیه😂😂😂 فقط کنکور بدبختم کرده اینو بگذرونم میوفتم روی خوشی

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من ک قراره برم دانشگاه و نامزد ندارمم چیز خاصی نیست، 😂تو حداقل یه هدف داری من ک کلا دارم ب گ م ...

بخدا منم مث تو به همه گفتم پش کنکور میمونم امسال هیچی نخوندم میخوابم پا میشم

گوشی

بیرون

دور همی🫤

دوتا کاربری دارم😎turk💞

وای دقیقا🤣

اونشب تصمیم گرفتیم تو اتاق نیایم ک‌ کار ب جای باریک نکشه

ولی اومدیم

ولی دور نشستم ازش🤣

امشب داشت غر میزد دو هفتس بت دس نزدم اینجوری ک‌تو‌ تحریمم کردی آمریکا تحریممون نکرده 😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بخدا منم مث تو به همه گفتم پش کنکور میمونم امسال هیچی نخوندم میخوابم پا میشمگوشیبیروندور همی🫤

ای جان تو یه دورهمی میری من چی پس بگم 

از بهمن ک میرم دانشگاه‌ خدافظ بیکاری 

کنکور دارید و نامزد میکنید فازتونو نمیفهمم من گز گز دست و پا دارم از شدت استرس کنکور واقعا چطوری هند ...

من به شخصه سال کنکورم جنسیتمو فراموش کرده بودم🫤

انقدر جنگلی شده بودم از ظاهرمم مشخص نبود دخترم یا پسر

🦦
وای دقیقا🤣اونشب تصمیم گرفتیم تو اتاق نیایم ک‌ کار ب جای باریک نکشهولی اومدیمولی دور نشستم ازش🤣امشب ...

خیلی بده مخصوصا دوران نامزدی ن من میتونم خودمو کنترل کنم ن نامزدم همش میترسم یه گندی بزنیم حامله شم🥲🥲🥲