2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 140 پست
دستش بشکنه من بعضی وقتا بهم میریزم شده دخترمو بزنم ولی خیلی شدید زده بچه رو داغون کرده🥲🫠مامانی خوا ...

نه ..

اشکام مثل گوله داره می ریزه، هیچ کس رو ندارم، خواهرم 20 سال از من کوجیکتره، مصیبتی بزرگتر از همه همین به اصطلاح خواهره

مامانم هم چند سال پیش سکته کرده، نمی تونه کاری بکنه. 

هیچ کسی رو ندارم، امروز مجبور بودم مبجور بودم.. مجبور وووووووووووووو بودم .به خدا نمی گذاشتمش اگه مجبور نبودم، اگه مجبور نبودم بغلش می کردم توی دل خودم .. نمی گذاشتم دستای کثیفش به بچم بخوره. بغلش می کردم می رفتم می خوابوندمش، عصر بیدار می شد براش آبمیوه می گرفتم و باهاش درس کار می کردم، بعد آهنگ می گذاشتم می رقصیدیم.. 

نمی دونی چه طوری دارم اشک می ریزم، براش پیتزا خریدم تا یه ذره هواش عوض بشه پسرم. دسته گلم یه ذره کینه نداره.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه به اسم خودمه، شاغل هستم، همین الان هم فرقی با جدا شدن ندارم. حوصله حرف و حدیث مردم رو ندارم. حض ...

گور بابای حرف مردم هم بچه ات هم خودت خیلی گناه دارین ‌...

خداروشکر که مستقلی...این لجنو از زندگیت بنداز بیرون 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
مام یه نمازخون دورمون هست که دوساعت فقط نمازشبش طول میکشه قرانو سالی چهربار ختم میکنه سروتهشم بزنی ی ...

دقیقاً منم دورم پره از این آدما

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
عزیزم بعد اینکه صورت بچتون اینجوری دیدی واکنشت چی بود؟

بغلش کردم و زار زار گریه کردم. تا همینی الان.

چهههههههه قشنگ گفتی دقییییقا همینکارو بکنننن اسییییییآبروشو ببر مرتیکه هرچند که این آبرو ندارن ولی خ ...

اين ادما فقط براشون مهمه ظاهرا مؤمن باشن و همه بگن اين عاليه..

كافيه ابن تصوير خراب بشه.

من م جاي اسي بودم الان با بچه وسط مراسم بودم

ميگفتم اين قران و اين جلسه

اگر بهش اعتقاد دارين اين ادم رو الأن بايد دار بزنيد

چون حق شرعي زن و بچش رعايت  نميكنه

منو بچ رو كتك ميزته مياد اينجا

چهارتا تهمت ديگه هم بهش مبستم

نابود ميشد

💕

بگردم الهیییییی بچه رو چرا زدهاز این مرتیکه طلاق بگیر نزار بچه طفل معصوم رو انقد اذیت کنه خودت تنهای ...

الان هم هیچ فرقی با جدا شدن ندارم.

هیچ فرقی ندارم. 

حال و حوصله حرف و حدیث ادما رو ندارم. الان فقط یک اسم لعنتی و کثیفه توی شناسنامه ام.

این خانم هم یکم مقصره حالا از من میرنجه ولی شاعله خونه هم مال خودشه این عوضی هم بچه رو بهش میده باز ...

گوه بخورم من بگذارم دستش بهم بخوره، چه برسه بچه براش بیارم.

دنبال حلالیت باشه اون دنیا بدبختش میکنن

حلالیت؟!والا آبجی خییییییییییلی پررو تر ازین حرفاش!

بااینکه حالشم خوب نیس داشت لبه گوره کلی دارو هم مصرف می‌کنه ولی نه تنها حلالیت نخواسته،بلکه چند سالیه جدا شده از مامان بزرگم از اون زنش هم سه تا بچه داره.بعد به مامان و خاله‌م گفته دیگه به من زنگ نزنید هیچوقت من بیست سال پیش حضانتتون رو دادم مادرتون!حق ندارید کاری به کار من داشته باشید!خونه و همه چیزم به اسم اون سه تا بچه‌ی دیگه‌شه واسه مامان و خاله‌م هییییییییچی نذاشته

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
خونه به اسم خودمه، شاغل هستم، همین الان هم فرقی با جدا شدن ندارم. حوصله حرف و حدیث مردم رو ندارم. حض ...

میخاییش چیکار 

در آینده ی بچه عصبی میشه 

اگه خونه داری

اگه شاغلی 

اگه آدم نیست چرا هیچ تصمیمی نمیگیری؟؟

مام یه نمازخون دورمون هست که دوساعت فقط نمازشبش طول میکشه قرانو سالی چهربار ختم میکنه سروتهشم بزنی ی ...

بعضیا دست خودشون نیس ذاتیه این اخلاقشون ..

شاید کلی رو‌خودش کار کرده و تازه اینطوری بده ...فکر کن اگه کار نمی‌کرد چطوری بود ...

براهمینه که میگن هیچ کسو نباید قضاوت کرد ما آدما تو مسیر رشد؛ نقطه شروعمون یکی نیس ....

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕