2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام، 1ساعت فقد توی اداره با دستبند بود😂سوتفاهم شده بود😐

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

تا صبح که بره دادگاه

شوهر دارید؟😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

نه متاسفانه کسی نگرفتتم

سی‌سی به خودت برس👽

ن مگه خلاف کاره

همیشه مردم بخاطر خلاف خاصی مثل قتل یا مواد بازداشت نمیشن و خلافکار حرفه ای و سابقه دار نیستن

ممکنه طرف خیلی هم پولدار باشه ولی مثلا بخاطر یه چک یا بدهی بازداشت بشه

ممکنه شریک داشته باشه؛ شریکش کلاهبرداری کنه فرار کنه ایشون بازداشت بشه

هر اتفاقی توی زندگی هرکسی ممکنه بیفته

مخصوصا افرادی که شغل آزاد دارن بیشتر در معرض این مسائل هستن

همیشه مردم بخاطر خلاف خاصی مثل قتل یا مواد بازداشت نمیشن و خلافکار حرفه ای و سابقه دار نیستنممکنه طر ...

مثل شوهر بیچاره من 

بخاطر رشوه گرفتن رئیسش 

الان یک ماهه بازداشته

چون پرونده زیردست شوهر من بوده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل شوهر بیچاره من بخاطر رشوه گرفتن رئیسش الان یک ماهه بازداشتهچون پرونده زیردست شوهر من بوده

اصلا وقتی بخوای دقت کنی میبینی انقدر تعداد مردمی که واسه مسائل عادی و غیرقابل پیش‌بینی بازداشت شدن زیاده که تعجب میکنی

من که میگم خطر از هیچکس دور نیست . هیچکس....

انشالله مشکل شما به زودی حل بشه و بتونن ثابت کنن که مقصر نبودن‌.

اصلا وقتی بخوای دقت کنی میبینی انقدر تعداد مردمی که واسه مسائل عادی و غیرقابل پیش‌بینی بازداشت شدن ز ...

عزیزم ممنونم خدا از دهنت بشونه 

الهی امین حاجت روا باشید 

برام دعا کنید

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35