2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 271 پست
خیلی کم و محدود همچین چیزی هست اکثرا دخترا وابسته شدن و پای هر گند کاری از پسره که دیدن موندن تا پسر ...

ارع کمن اونم تو این جامعه کسی گردن نمیگیره

عع ینی چع گندی کار زشت ؟

اخی چه بد🥲💔

نه من نمیتونم با این بشر ۵ سال دوست بمونم دیگ هیچی ازم نمیمونع

ولی خب بقیرو میگم مثلا یکی از دوستام ۵ سال با یکی رفیقع خیلیم رابطشون خوبه حرص نمیخوره راضیع ازش تو شانس اینا موندم

دقیقا 

خوشبحالشون

منم اگه پسر بودم تو این زمونه شاید میرفتم دنبال دخترایی که بی قید و بندن چون برام خرج و تعهد و سختی نداشت بودن باهاشون چون میخاستم فقط استفاده و لذت ببرم ... اینا ارزون و عمومین  که پرطرفدارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو مرواریدی تو صدف اونا عروسک عمومی هستن چون ارزونن چون راحتن چون بی قید و بندن همه پسرا سمتشون ...

ارع اینو قبول دارم  کرم از دختراست

خداشکر ک ب خودشون اجازه نمیدن

خدا بهم رحم کرد

ولی خب سوالم اینه این اقا پسر که اینارو فالو میکنن منو میخان چکار خب دکمه منم بزنه راحت کنه خودشو من همچین دختریم پس اونا فالو میکنه ک چی تازه با اونا بیشتر بش خوش میگذره ک

ارع کمن اونم تو این جامعه کسی گردن نمیگیرهعع ینی چع گندی کار زشت ؟اخی چه بد🥲💔نه من نمیتونم با این ...

منم دیدم ازین رفاقتای خوب ولی از هر صدتا یکی از هر هزار تا یکی ... ولی بازم با اون همه خوبی دختره عذاب میکشه تا ازدواج کنن همیشه اون استرسه نشدن هست حتی با وفادار ترین پسر دنیا 

منم اگه پسر بودم تو این زمونه شاید میرفتم دنبال دخترایی که بی قید و بندن چون برام خرج و تعهد و سختی ...

اره خب راحترع باشون موندن بدون تعهد خوش میگذره ازاد باشی

ولی منی ک انقد سخت گرفم گفم بش چیشد باز اون داره کار خودش. میکنه

منم دیدم ازین رفاقتای خوب ولی از هر صدتا یکی از هر هزار تا یکی ... ولی بازم با اون همه خوبی دختره عذ ...

ارع ریسکه

دقیقا این استرسع رو مخه نشه چقد زندکی ادم هدر رفتع💔

ارع اینو قبول دارم کرم از دختراستخداشکر ک ب خودشون اجازه نمیدنخدا بهم رحم کردولی خب سوالم اینه این ...

خب دیگه بعضیا زرنگن همه مدل تو ابنمک نگه میدارن بقول اینا هر گلی یه بویی داره شاید اونارو برا عشق و حال و شمارو برا زندگی ...‌ ولی اخه میشه برا زندگی به این مدل پسری اعتماد کنی ؟

اون دیده سنگ مفت گنجشک مفت تو که دوسش داری بدون تعهد بدون دردسر هستی باهاش چرا تورو از دست بده دیگه

اره خب راحترع باشون موندن بدون تعهد خوش میگذره ازاد باشیولی منی ک انقد سخت گرفم گفم بش چیشد باز اون ...

اون کار خودشو میکنه چون غرق شده تو خوشیای لحظه ای چون عادت کرده چون لایق دختر ارزشمند و گرون نیست ‌.... اون ارزونه خودش ... پس دختر ارزون و پست مثه خودش لایقشه 

خب دیگه بعضیا زرنگن همه مدل تو ابنمک نگه میدارن بقول اینا هر گلی یه بویی داره شاید اونارو برا عشق و ...

غلط کردع ایندفع از دست میده الانم سکوت کردم دعوا نکردم برا اینه حوصلشو ندارم تظاهر میکنم ب خوب بودن وگزنع ایندف همه چی فرق دارع💔

نه نمیتونم اعتمادم از بین با این دخترایی ک فالو میکنه

یبار بهم گفت اونجور دخترارو برا عشق حال میخان ولی شبیع تورو برا ازدواج نمیدونم راست گف یا دروغ

اون کار خودشو میکنه چون غرق شده تو خوشیای لحظه ای چون عادت کرده چون لایق دختر ارزشمند و گرون نیست ‌. ...

منم برا خودم متاسفم ک اونو قبول کردم حس میکنم خودمم ارزونم💔🥲ولی من نمیدونسم قرارع این بشه

شما حس میکنین لاشیع و با بقیه هم حرف میزنه؟

اون واسه داشتنت حتی ظاهر امر رو هم نگه نمیداره حتی در ظاهر هم خودشو خوب نشون نمیده ... ببین چقدر غرق شده تو دنیای تنوع طلبی ....

اون علنا بهت نشون میده که ببین من در کنار تو صد تا دختر بی قید و بندع دیگه رو هم دوس دارم دید بزنم و حتی برات حرمت قایل نیست ... این پسر ارزش داره ؟ نداره تو حیفی همه پسرا اینطوری نیستن

غلط کردع ایندفع از دست میده الانم سکوت کردم دعوا نکردم برا اینه حوصلشو ندارم تظاهر میکنم ب خوب بودن ...

دقیقا درست گفته ولی پسری که همچین دیدی داره بعد ازدواج هم با این پلنگا به زن پاکش خیانت میکنه چون تنوع طلبی عادتش شده

اون واسه داشتنت حتی ظاهر امر رو هم نگه نمیداره حتی در ظاهر هم خودشو خوب نشون نمیده ... ببین چقدر غرق ...

گند زد ب ظاهر خودش حداقل اینجور دخترارو فالو نمیکرد💔🥲

خیلی ناراحتم از اینک با این اولینم شذ اولین بیرون رفتنم دستمو گرفت دارم روانی میشم

غلط کرده معلومه که نمینونم💔

دقیقا درست گفته ولی پسری که همچین دیدی داره بعد ازدواج هم با این پلنگا به زن پاکش خیانت میکنه چون تن ...

اون حرفشو راست گفت ینی؟

مثل وضعیت من و اون

ولی حس میکنم پشیمون میشه اگ منو از دست بده

منم برا خودم متاسفم ک اونو قبول کردم حس میکنم خودمم ارزونم💔🥲ولی من نمیدونسم قرارع این بشهشما حس می ...

ببین حس من مهم نیست من همیشه بنارو به بد میذارم اون ادم باید بهت لاشی نبودنشو ثابت کنه نه با حرف بلکه با عمل

اگه بهت ثابت کرده بود که پسر خوبیه

که اینهمه در عذاب نبودی عزیز من 

پس اون بهت خوب بودنشو ثابت نکرده بلکه رفتارش خیلی هم زشته