2777
2789
عنوان

خدایا چرا رفت و تنهام گذاشت😭

169 بازدید | 28 پست

چن روز یود جوابمو نمی‌داد الان فهمیدم یکی بهش گفته که من با رفیقش دوست یودم ولی اصلا همچین چیزی نبوده 

میگه تو با رفیقم دوست بودی اصلا بخدا اینجوری نبوده وای خدا خیلی حالم بده خداکنه برگرده دارم دیوونه میشم

پیامامو سین میزنه جواب نمیده 

الان نوشتم کاش فیلم بازی نمیکردی تو دنبال بهونه بودی؟

چیز دیگه ایم بهش بگم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا میخواد بپیچونهفقط بنویس من همچین کاری نکردم ولی جالبه فرصت توضیحم ازم میگیریبعدم دیگه بهش پی ...

اون نمیدونه که من میدونم بخاطر این ناراحته ب خانوادش گفتن ب من نگن ولی من از یجا دیگه شنیدم

دنبال بهونه بوده گیرش اورده اون رابطه ک انقد بهت اعتماد ندارع ک بیاد از خودت حقیقتو بپرسه ب درد لاز ...

ارع درسته

بعضی وقتا فکر میکنم شاید با مدرک ثابت کردن اما اصلا همچین چیزی نبوده

عزیزم نمی‌خوام سرزنش یا اذیتت کنم ، می‌تونم بفهمم چه حالی داری اما وقتی میگیم دنبال این رابطه‌ها نباشین فکر می‌کنید تفکرمون قدیمی هست و به روز نیستیم ..

پسرها اکثرا دنبال تفریح و تنوع هستن دخترا عاطفی و دل می‌بندن و ضربه می‌خورن .. از اول تاریخ همین بوده از هزارتا یکی شاید شاید درست از آب دربیاد 

دنبال پیشرفت باشید وارد این روابط الکی نشید خلأ هم اگر هست با موفقیت و رشد شخصی پر کنید .

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .