2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ترسوم خیلیییییی

81 بازدید | 13 پست

دوستپسرم هم بهم میگفت تو ترسویی

اخه همش خاجوادم بهم زور میگن منم میگم چشم

ینی طوریه ک زنداداشم بهم امرو نهی میکنه ک اینجا برو اونجا نرو مثلا چند بار ب داداشم گفته اره ب خاهرت بگو دانشگا نره امروز داداشمم گفته منم نرفتم واقعا 

یا مثلا چندبار موقعیت داشتم هاا ولی نتونسم بپیچونم برم پیش دوستپسرم 

پسره ام گفت اره تو وقتی با پسر دوست شدی باید ترست رو کمتر کنی اینا کلا همه بم میگن بی عرضه ای و میزنن تو سرم

چیکار کنم همش میترسم محدودتر شم یا گوشیم رو بگیرن 

۲۴ سالمه بچه ها 

مثلا ب خاهرم میگم میخام ازدواج کنم میگ سنت کمه ینی چی اخه

همش میگن برو با بچه ها بازی کن سرگرمشون کن 

تروخدا ی راهی بگین

اصلا نمیتونم ب اون چیزی ک میخام برسم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

عزت نفس نداری تو دختر؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
عزت نفس نداری تو دختر؟

میدونی خیلی خودخوری میکنم 

کل دوستام رو از دست دادم همش خوردم میکنن 

واقعا چیکار کنم 

ترسم همین ک محدودتر شم همین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزار بچه فرض‌ت کنن محکم وایسا جلوشون بگو ک دیگه بزرگ شدی یعنی چی آخه ک بالاتر از سن قانونی بهت امر و نهی کنن

پدر و مادر باشن یه چیزی ولی دیگه داداش و زن داداشت مخصوصا زن داداشت خیلی از حد خودش گذشته 

بایست جلوش و قفلش کن نزار وارد حریم خصوصیت بشه، مهم هم نیست که ناراحت بشه 

اگه همینجوری ادامه بده مثل یه عروسک خیمه شب بازی براش میشی

میدونی خیلی خودخوری میکنم کل دوستام رو از دست دادم همش خوردم میکنن واقعا چیکار کنم ترسم همین ک محدود ...

یکم مستقل رفتار کن اگر زنداداشت همچین چیزی گفت بگو عزیزم سرتو از ماتحتم بکش بیرون نفست بند نیاد

چند تا پادکست اعتماد بنفس دانلود کن گوش کن یکم رو خودت کار کن اعصابم خورد شد

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
واااااااا،۲۴که دیگه بچه نیست من ۲۰ازدواج کردم

اخه ببین بعضیا میگن اره ۲۴ زوده 

بعصیا میگن دیره اینا

من اصلا کار ندارم من تو خونه بابام ن استقلال دارم ن عزت نفس ن ازادی

پس واقعا دنبال ازدواجم ک حالم خوب شه اما خاهرم میگ ن ازدواج چیه ما کردیم چیشد

ینی چی اخه

هیچ پسری هم دیگ دوست نمیشه چون اینا نمیذارن از در خونه برم بیرون

یکم مستقل رفتار کن اگر زنداداشت همچین چیزی گفت بگو عزیزم سرتو از ماتحتم بکش بیرون نفست بند نیادچند ت ...

اصلا دوستام 

دوستپسرم عشق زندگیم 

همه رو از دست دادم بخدا حالم بده

نزار بچه فرض‌ت کنن محکم وایسا جلوشون بگو ک دیگه بزرگ شدی یعنی چی آخه ک بالاتر از سن قانونی بهت امر و ...

شدم بخدا

کلا چن تا خاستگار داشتم همه رو بخاطر اینا رد کردم گفتم مسخرم میکنن

یا همین دوستپسرم رو ترسیدم مسخرش کنن ولش کرد

شدم بخداکلا چن تا خاستگار داشتم همه رو بخاطر اینا رد کردم گفتم مسخرم میکننیا همین دوستپسرم رو ترسیدم ...

نشو 

آزاد کن خودتو از بند اون کسی که فک میکنه همه کارته بزار بفهمه تو زندگیت هیچیه و بهش اهمیت نده کم کم دور میشه ازت

نشو آزاد کن خودتو از بند اون کسی که فک میکنه همه کارته بزار بفهمه تو زندگیت هیچیه و بهش اهمیت نده کم ...

خیلی شرایطم سخته

ی پروف میذارم همه میان بهم کلی حرف چرت میگن 

اخر برمیدارم  هیچکس پشتم نیس

خیلی شرایطم سختهی پروف میذارم همه میان بهم کلی حرف چرت میگن اخر برمیدارم هیچکس پشتم نیس

برندار خواهر😐 بگو کارای شخصی من به کسی مربوط نیست تمام یاد بگیر محکم باشی وگرنه وضعت بدتر میشه به خودت تلقین نکن که اینا راست میگن و من باید حرفشونو گوش کنم

نه! بلکه به خودت تلقین کن که اونا هیچکاره‌ان و من باید زندگی خودمو داشته باشم 

اگر اینطور باشه که خیلی شکست میخوری تو زندگیت

نزار لطفا اینجوری بشه

برندار خواهر😐 بگو کارای شخصی من به کسی مربوط نیست تمام یاد بگیر محکم باشی وگرنه وضعت بدتر میشه به خ ...

ممنون از نظرت عزیزم