2777
2789
عنوان

کسایی که داغ ادم نزدیکی تو زندگیشون دیدن با دلتنگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 94 پست
عزبرم مادر بزرگ بازم فرق میکنه با نزدیکترین و جوانترین کسی نمی تونه با مرگ بچش یا درجه کمتر رو تحمل ...

مسابقه کی بدبخت تره راه ننداخته که !

از غم تاپیک زدن‌! جواب دادم :)💔 دیگه ببخشید توانم در همین حد بود!

🍷🌊You'll be the saddest part of me

دوتا راه داره یا خودتو بکشی بری پیششون یا هر روز گریه کنی...

با کشتن کجا میره پیشش؟ اونای که خودکشی میکنن جاشون جهنمه چقدر تند حرف میزنی مادری بود درست با شنیدن مرگ بچش ایست قلبی کرد رفت اونای که مرگ عزیز میبینن دلشون میسوزه یکم اروم تر چه خبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نبودی که پذیرفته بودی و حالت بهتر بود

یعنی بپذیری دلتنگیت تموم میشه؟من تا روزی زنده هستم نفس میکشم دلتنگم‌مگه میشه ادمی که شب و روزتو باهاش گذروندی حالا دلتنگش نباشی دلت هواشو نکنی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مسابقه کی بدبخت تره راه ننداخته که !از غم تاپیک زدن‌! جواب دادم :)💔 دیگه ببخشید توانم در همین حد بو ...

خب عزبزم ایشون بعد یکسال باهاش کنار نیومده معلومه ادم نزدیکی بوده بهش و سخت تر بعدشم صبر هر کسی باهم فرق داره من خواهر شوهرم فوت شده دوتا دختر نوجوان و جوان داره دختر بزرگش زیاد ناراحت نیست با این موضوع به راحتی کنار اومد میگه هممون میمیرم چرا خودمو الکی اذیت کنم ولی کوچیکه خود زنی میکنه اصلا نمی تونه قبول کنه یه جا بند نیست 

سه تا عزیز از دست دادم اما واقعا هیچوقت ازین اداها که بیفتم رو قبر و جیغ بزنم نداشتم حس میکنم اینکار ...

این نشون میده خودت خیلی آدم قوی ای هستی و همین طور درونگرایی

وای به زمانی که کسی ضعیف و برونگرا باشه

۱۵ سال از فوت برادرم میگذره هنوزم به شدت دلتنگش میشم 

یه دلتنگی که چنگ میندازه به قلبم ...یه دلتنگی بی چاره 💔

تا سالها آیفون خونه که زنگ میخورد فکر میکردم خودشه 

هنوزم تو خیابون یکیو شبیهش می بینم تا چند وقت شدیدا تو فکرشم و ...😔

بعد از رفتنش هیچ وقت دیگه اون آدم سابق نشدم انگار روحم و کنار جسمش خاک کردن...

اما از این لحاظ که امید دارم و مطمئنم یه روز میرم پیشش یه روز میاد به استقبالم روحم آروم میگیره...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خب عزبزم ایشون بعد یکسال باهاش کنار نیومده معلومه ادم نزدیکی بوده بهش و سخت تر بعدشم صبر هر کسی باهم ...

درسته حرف شما ! اما من گفتم بعد دو ماه تازه قبول کردم که نیست :)

آخه من خیلی دوسش داشتم و اولین تجربه‌ام از مرگ بود :)

باز هم گفتم به استاتر‌ که شرایط آدما فرق میکنه

من خودم تا چند ماه کابوس می‌دیدم

اما دخترخالم بعد گریه داشت غر میزد که غذاش بدمزه است و میره خونه غذا بخوره 😅💔

خب عزبزم ایشون بعد یکسال باهاش کنار نیومده معلومه ادم نزدیکی بوده بهش و سخت تر بعدشم صبر هر کسی باهم ...

وای عزیزممممم

من احساس می‌کنم مرگ مادر حتی از مرگ بچه هم سخت تره

دیروز مامانم مریض بود، اصلا خونه خفه بود، دلگیر بود

یه وقتآیی میگم اگه مامانم چیزیش بشه، من اصلا نمی‌تونم دووم بیارم

همین الان آنقدر به مامانم و داداشم وابسته‌ام، با این سنم نمی‌تونم یه شب برم خونه‌ی مامانبزرگم بمونم

دلم واسشون تنگ میشه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

و اینکه ببخشید تند رفتم :)

چون تو دنیای واقعی خیلی واسم سخت گذشت عصبی میشم وقتی یکی بخواد مقایسه کنه🥲💔❤️