از دلتنگی دارم دیوونه میشم خیلی دلم تنگ شده میخام خفه بشم چرا هیچکار نمیشه کرد چرا این راه هیچ چاره ای نداره😭دیشب خوابشو دیدم از صبحی خیلی دلتنگم خیلی خیلی خیلی.کاش میرفتم پیشش .شما ها چیکاررمیکنین با دلتنگی
اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
نه منظور من به اون حرفتون بود که گفتید ادا هست گفتم هرکس تو هر موقعیت یه واکنشی داره درست نیست شما ت ...
واقعا باید قبول کرد حداقل۹۰٪ اینجور ادما ادا درمیارن خیلیاشونو دیدم بعدش داشتن میخندیدن یا مسخره بازی درمیاوردن اما سرخاک خودشونو میزدن،ده درصد این وسط شاید واکنش طبیعیشون باشه
در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درد بی درمونه عزیزممن قرآن ذکر میگم ب نیتش میگن گریه روح متوفی رو عذاب میده من ی بار خواب دیدم ک بهم ...
من اعتقاد ندارم چون یکسال گریه کردم غصه خوردم وقتایی شده که اینقدر زار زدم همسایه اومده در زده گفته چرا گریه میکنی ولی اون هبچوقت به خابم نیومد اینارو بگه چون به نظرم اون منو فراموش کرده اونا اصلا مارو یادشون نیس فقط با رفتنشون مارو بدبخت کردن
اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔