2777
2789
عنوان

کسایی که داغ ادم نزدیکی تو زندگیشون دیدن با دلتنگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 94 پست
مال من به خاطر مریضی فوت کرددو سه ماه قبل می دونستم دیگه امیدی نیست ولی خب برای هر کی شرایط یه جوره

ببخشید چیکارتون بود چند سال داشت؟؟؟؟

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بابا بزرگم من بجای گریه کردن و زاری کردن بهش کمک میکنم صلوات میفرستم و قراره برم شیرینی و خرما و وسایل از طرفش به بقیه بدم و براش صواب جمع کنم که روحش شاد باشه در آرامش باشه و اینجوری خیلی حسش میکنم تو زندگیم و آخرین باری که ازش خاستم برام دعا کنه به آرزوم رسیدم(:

مانانم خواهرش مرده خاب دیده خاهرش تو خاب گریه میکرده بهم آب بده بعد معنیش این لوده که اون دنیا نیاز داره ما براش کار خوب بکنیم و صلوات و اینا بهش هدیه بدیم 

شماها اگه واقعا عزیزتون دوست دارین بهشون کمک کنین و از طرفشون و به نیتشون کارای خوب بکنین به مردم کمک کنین به فقیرا کمک کنین از فقیرانه که بهشون کمک میکنین بخاین برای عزیزتون دعا کنن 

بجای دلتنگی و گریه زاری اگه وافعا دوسشون دارین بهشون کمک کنین که واقعا نیاز دارن 

اینجوری بیشتر آرامش میگیرین چون روحشون آروم میشه(:

برای شادی روح بابا بزرگم ممنون میشم صلوات بفرستین دوستان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی نداره‌.فقط کسایی که تجربش کردن میدونن که اینا هیچکدوم فایده نداره،تو شلوغ ترین مکان هم باشی باز ...

تجربه کردم که میگم ، وقتی یکی از اینا باشه و مجبور هم باشی انجامش بدی اونم همه روزه شش هفت ساعت بعد از یه مدت کمرنگ تر میشه

اون که مسلمه دلتنگی هیچموقع تموم نمیشه و از بین نمیره ولی با این کار برای اون مدت که انسان درگیر هست وقت نمیشه که فکر کنه ، و مشکل و دلتنگی هم یادش بیفته🤍💖

احتمالا شخص خيلي نزديكي نبوده بهت كه عادت شده واسه تچون من هنوز بعد از هشت سال و نيم ، وقتي يادم مي ...

خودت داری میگی وقتی یادت بیفته :) پس واست عادت شده که یه تایمی یادت میره ;)

🍷🌊You'll be the saddest part of me

مادرم.دلم واقعا تنگ میشه.مادر یکی است جایگزینی ندارد.خیلی گریه وبیقراری کردم.خدامیدونه.ولی پناه بردم اول به قران خواندن وزیارت عاشورا.بعدهم نشستم درمورد مرگ تحقیق کردم.واقعا فهمیدم مرگ حقه هرموجود زنده است.اینکه ما اصلا متعلق به اون دنیابوده ایم چندسالی که مقدارش کوتاه تراز فکرما است اومدیم عیارخودمون رابسنحیم وبریم.اینکه این دنیا یه قطاره هرایستگاه نگه میداره یه عده بایدپیاده بشن.روزی هم خوده من بایدپیاده بشم.اینکه خودم هم روزی عزیزانم راترک میکنم.حقیقت دنیاجزاین نیست.اینکه بارفتن هرعزیزی زندگی برای بازماندگان درجریان است.اینکه روح عزیزمون مارامیبیندونگاه میکندخیراتی براش بفرستیم

ربطی نداره‌.فقط کسایی که تجربش کردن میدونن که اینا هیچکدوم فایده نداره،تو شلوغ ترین مکان هم باشی باز ...

خانما بله خیلی سخت کنار میان ولی مردا تو شلوغی یادشون میره شوهرم خواهرش فوت شده میگه تو‌محل کارم کمتر به فکر میرم میام خونه یا بجه های خواهرش رو میبینه بازم ناراحتی ها میاد

بابا بزرگم من بجای گریه کردن و زاری کردن بهش کمک میکنم صلوات میفرستم و قراره برم شیرینی و خرما و وسا ...

همیشه کارای خیر میکنم ولی چیزی از دلتنگی کم نمیکنه،درجه ی داغ هرکسی متفاوته!

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مادرم.دلم واقعا تنگ میشه.مادر یکی است جایگزینی ندارد.خیلی گریه وبیقراری کردم.خدامیدونه.ولی پناه بردم ...

یه برنامه بود میگفت مرگ مثل تولد یه چیز طبیعی هست از افرینش انسان باهاش بوده و این همه قرن ادما اومدن رفتن ولی هنوز انسان ها قبولش نکردن باهاش کنار نمیان

همین الان ویساشو گوش دادم اشک ریختمـ

میسوزیم و میسازیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
همیشه کارای خیر میکنم ولی چیزی از دلتنگی کم نمیکنه،درجه ی داغ هرکسی متفاوته!

قبول دارم گلم اما هروقت دلتون براشون تنگ میشه باهاشون حرف بزنین و بهشون کمک کنین اینجوری حسشون میکنین و آروم میگیرین 

مامان بزرگم بود ( سه سال آخرش رو تو خونش‌ زندگی کردم واسم مادری کرد کل اون ۱۷_۱۸ سال رو)۶۰

مادربزرگ رو منم عادت کردم همون ماه اول

.فقط کسایی که داغ عزیز و نزدیکشون رو دیدن این تاپیکمو میفهمن و امیدوارم کسی تجربش نکنه.