2777
2789

تو داهات های شهرمون دخترای همسن من حداقل یه بچه دارن نمیگم کار درستی کردنا ولی خوب منظورم اینه خیلی بچه ام نسبت به اونا البته منم تو اجتماع نرمالم بزرگانه صحبت میکنم اجتماعی ام هم کارای خونه رو بلدم انجام بدم.  ولی تو خلوت خودم خیلی خل چلم. شیطنت میکنم هی میخورم  تو در دیوار یا همش تو خیال پردازی ام. عاشق زندگی بازیگرام  هی پیگیر خودشونو و زن و بچه هاشونم و.. یا ازشون خوشم میاد. همش تو رویا های مسخره ام. میدونم چندسال دیگه از این فکر خیالا قراره خجالت بکشم و بگم چقدر تباه بودم. ولی از یه طرف هم میترسم تا اخر این شکلی بمونم.  دلمم میخواد خیال پردازی رو ترک کنم ولی خیلی خوبه سرگرمیمه

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس تا آخر اینطوری نمیمونی

واقعا ؟ به نظرم دیر شده آخه اوج این کارا سیزده چهارده سالگیه

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

برا خودت هدف بزار مثلا خیاط ماهری باشم ورزشکار ماهری بشم تو محیط های اینجوری که بری با بزرگسالا برخو ...

هیچکسی نمیدونه من اینطوری ام. تو جمع های بزرگانه زیاد قرار گرفتم و اونجا ها خیلی نرمالم. ولی به محض‌اینکه تنها میشم میرم تو رویا و خیالات خودم. بعد جالبه درمورد خودم خیال نمیکنم تو ذهنم کلی سناریو و داستان میچینم

خب بچه ای دیگه ولی چک کردن زندگی بازیگرا فقط وقتتو هدر میده وگرنه چند سال دیگه همه ی اینا رو فراموش ...

نه حالا ۲۴ ساعتع پیگیرشون نیستم ولی وقتایی که تو اینستا میرم پیج هاشونو عکس هاشونو چک میکنم به نظر خودم زندگی بازگیرا برام جذابه و...

منی که ۲۰ سالمه و کارهام از توام بچگانه تره اشکالش چیه عزیزم تو بزرگسالی هیچی نیست به من باشه تا ۸۰ ...

نمی‌دونم اخه خودم از خودم خجالت میکشم بابت خیال پردازی های عجیبم ولی از یه طرف دوستشون دارم 😂😂

با ۳۲ سن و شوهر هنوز با بچه های فامیل خاله بازی و قایم موشک بازی میکنم😐😐😐🤣🤣🤣

😂😂😂😂 نه آخه من از خیال پردازی هام خودم به شخصه خجالت میکشم. مثلا خیال پردازی شوهر پولدار و  و.... 🤣🤣🤣🤣

نه حالا ۲۴ ساعتع پیگیرشون نیستم ولی وقتایی که تو اینستا میرم پیج هاشونو عکس هاشونو چک میکنم به نظر خ ...

خب پس چ اشکالی داره بابا خوش باش اینا اصلا چیزای مهمی نیستن

کاربری دست دو نفره