2777
2789
چه جالب اینو فکر نکرده بودم ولی این گفت هوا روشن بوده اگر حیوون می‌بود بازم می‌دیدم چی بچه رو ازم گر ...

این همه کلیپ نشون میده حیوونای درنده بی سروصدا شکار رو میبرن.

حتی فرصت نامیده بفهمی چی بود و چی شد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این همه کلیپ نشون میده حیوونای درنده بی سروصدا شکار رو میبرن.حتی فرصت نامیده بفهمی چی بود و چی شد.

خدا کنه واقعا کفتار بوده باشه دلم میخواست ببینم چه جوری بچه اونو خورده 😋😋😋😋

من که کاری باهاشون ندارم😂چیزی هم ازشون نمیخوام فقط می‌خوام ببینمشون و اینکه چیکارا میتونن بکنن

حالا یه وقتهایی اونا میان سراغ آدم.ولی اینکه تو بری سراغشون خطرناکه.قیافه های کریهی دارن.ترسناکن.چشماشون قرمزه.بازم میخوای ببینیشون؟

من یادم میاد وقتی 13 سالم بود دنبال یک کتاب میگشتم و بیشتر از 10 بار روی میز رو گشتم و اون کتاب نبود برای بار آخر که امدم گشتم یک دفعه بین کتابام بود در حالی که مطمئن بودم اونجا نبود و در این حین هیچ کسی خونه نبود 

رفته بودم دستشویی.اونور حیاط.انگار یکی در رو هل میداد.فکر کردم داداشمه.با عصبانیت باز کردم بیفته تو.هیشکی نبود.

هول کردم .در رفتم .از راهرو و پله ها باید بالا میرفتم تا خونه.پله ها رو سه تا یکی پریدم بالا و تقریبا به شیمی رسیده بودم یه صدای خشن رگ داری داد زد بایست.به ترکی

یه چیزی وام رو کشید و کوبید وسط راهرو.از ترس نفسم بالا نیومد.به صدای کوبیده شدن من همه ریختن پایین.مامانم می‌گفت تو ما رو میکشی چته

فقط تونستم دمپایی هامو ببینم .من کفش در آورده بودم از پله رفته بودم بالا.چی منو به عقب کشید و ...‌

تصویرش واضح جلو چشممه .ولی همه گفتن خیال خودت بود.و ...با یه شربت بیخیال شدن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
روئیت. لطف کنید مشکل اصلی عنوان شود

من کارهام نصف و نیمه انجام میدم میخواستم ببینم ربطی داره بهش

اینکه میگم خیلی کارا کردم تنبلی نیست ده ها دوره دیدم براش موفقیت رفع اهمال کاری و‌.‌

و اونا کی هستن چرا میخواستن منو ببرن 

چرا دیگه نمیان  

هدفشون چی بودا 

و اینم بگم بچه هاشونم دیدم

لطفا برام دعا کنید