2777
2789

توی یه خانواده به شدت فقیر به دنیا اومدم.در حدی که تا ۶-۷ سالگیم از خودمون خونه نداشتیم و توی یه محیط شلوغ و به شدت پر تنش و پر از بی اخلاقی و تحقیر، توی خونه مادربزرگم، توی یه اتاق به شدت محقر زندگی کردیم.

اعتماد به نفس و عزت نفس من توی اون دوران آتیش گرفت.

کم کم بابام وضعش بهتر شد ولی هیچ وقت چیزی به ما نرسید و ما همیشه توی فقر و حسرت و سختی موندیم.

حتی همین الان که حسرت خریدن یه دست لباس دارم.

الان ۳۲ سالم شده.

بدون بخت و اقبال. بدون سابقه داشتن حتی یه خواهان یا خواستگار.

با قیافه‌ای که خودم از خودم حالم به هم میخوره وقتی عکس و فیلمام رو میبینم.

و با قلبی که عاشق یه پسره که هزاران فرسخ ازم سر هست و لایق بهترین دختر😔

آخه من چرا خلق شدم؟ چرا زنده ام؟

چه امیدی دارم؟

چرا بلد نیستم خودمو بکشم؟ چطور قراره این وضع کثافت درست بشه؟

هر لحظه لحظه زندگی من مرگ تدریجیه، عذابه، رنجه، درده، حسرته، غصه اس

چرا خدا هیچ وقت برای من نخواست؟ 😔

منم شرایطی مثل تو داشتم ولی زود ازدواج کردم به امید رهایی از اون محیط ولی ازچاله افتادم توچاه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم،گاهی مشکلات زندگی انقدر آدمو تحت فشار قرار میده که با خودم میگم نکنه اینجا یکی از طبقات جهنمه و من بی خبرم،شاید واقعا به این زندگی تبعید شدم و یادم نیست....برای دلخوشی فقط میگم این رنج گذراست...بالاخره تموم میشه 

۳۲ سالته تازه بهترین دوران زندگیته

کار کن مستقل شو به خودت برس وارد اجتماع شو 

گوشه خونه کز کردی نشستی که بیشتر افسرده میشی

پاشووووو

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

نقش خودتو توی این زندگی نگفتی؟

میتونستی تلاش کنی و بری سرکار برای خودت کسی بشی

منم شرایط بچگیم تقریبا مشابه شما بود با این تفاوت که درسمو خوب خوندم و بخاطر اینکه خودم بچگی بدی داشتم تلاش کردم تغییر بدم زندگیمو البته که اول کمک خدا بود

ولی برای تغییر شرایط باید خودتم تلاش کنی و با سختی میشه به موقعیتهای بهتر رسید

اتفاقا ادمایی که از سختی به همه چیز رسیدن ادمای درست و پخته ای از آب درمیان سختی زندگی یه جور اینا رو تربیت میکنه که در اینده موفقیتهای بیشتری پیدا میکنن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
درکت میکنم،گاهی مشکلات زندگی انقدر آدمو تحت فشار قرار میده که با خودم میگم نکنه اینجا یکی از طبقات ج ...

دقیقا منم باورم نمیشه وضعم اینه. همش امید داشتم بهتر شه ولی دیدم نه. انگار باید بپذیرم که جهنمی ام

خدا برات میخواد اما خودت هم باید تلاش کنی به اون چیزی که میخوای برسی الان با کار کردن جمع کردن میتون ...

توی یه روستا هستم و کار هم پیدا نمیشه.

چندتا کارخونه هستن که اصن حرفای خوبی نمیشنوم در موردشون و در مورد اتفاقاتی که واسه کارمندای خانومش میفته

کار هم پیدا نمیشه برام

از سختی هم میشه پل بسازی هم میشه افسردگی بگیری و روز به روز وضعیت بدتری پیدا کنی

به چیزای کوچیک و قشنگ زندگیت نگاه کن این توجه به چیزای مثبت و کوچیک حالتو بهتر میکنه و بهت انگیزه میده شرایط سخت قرار گرفتن یعنی سکوی پرتاب

چون رشد همیشه با رنج همراهه

پس سعی کن نقش قشنگی ایفا کنی

همیشه هم مادی نبین قضیه رو شاید تو در شرایط سخت روح بزرگی داری که یکی که در بهترین شرایط و رفاه داره زندگی میکنه نداشته باشه پس خودتم مقایسه نکن

کار هم پیدا نمیشه برام

اگر بخوای پیدا میشه . نمیدونم کدوم شهری ولی مثال میزنم حتی اگر در حد دیپلم هم باشی شغل هست نمونه اش کار در کارخونه ها ی تولیدی - آرایشگاهها - فروشگاههای زنجیره ای غذایی مثل کوروش - یا جاهای دیگه حتی اگر حقوقش خیلی خوب نباشه . میتونی همون حقوق اندک رو جمع کنی بعد مثلا یه دوره مورد علاقه ات رو شرکت کنی بعد از همونطریق کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی . خیلی کارها هست . فقط یکم تلاش میخواد و کمی صبر

توی یه روستا هستم و کار هم پیدا نمیشه.چندتا کارخونه هستن که اصن حرفای خوبی نمیشنوم در موردشون و در م ...

صبور باش

خدا با صابرانه

صبور و شاکر که باشی گره های زندگیت باز میشه

سعی کن در لحظه زندگی کنی و راضی باشی

اینکه سر هر کاری نمیری یعنی عزت نفس و اعتماد بنفست خوبه به خودت تلقین نکن که ندارم

نقش خودتو توی این زندگی نگفتی؟میتونستی تلاش کنی و بری سرکار برای خودت کسی بشیمنم شرایط بچگیم تقریبا ...

دست رو دلم نذار که این بزرگترین حسرت زندگیمه.

همه سالای عمرم تو افسردگی سوخت و حالا هم دیگه دیره واسه شاغل شدن.

دلم شغل دولتی میخواست. دلم شغلی میخاوست که واسع خودم کسی بشم. ولی تو این سن دیگه خوابشو ببینم