2777
2789
عنوان

(خلاصه زندگیم) خدا اصن نباید خلقم میکرد😔 از ریشه خرابه همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 55 پست
توی یه روستا هستم و کار هم پیدا نمیشه.چندتا کارخونه هستن که اصن حرفای خوبی نمیشنوم در موردشون و در م ...

الان با چی اومدی اینجا با نت...جنس بخر آنلاین شاپ بزن وگرنه با چه کنم چه کنم چیزی درست نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی یه روستا هستم و کار هم پیدا نمیشه.چندتا کارخونه هستن که اصن حرفای خوبی نمیشنوم در موردشون و در م ...

روستا که میتونی از محصولات روستایی استفاده کنی یه فروش اینترنتی بزنی . همون مثلا میوه هایی که تو حیاط خونتون داری یا سبزیجاتی که میکارید . خیلی ها دوست دارند محصولات ارگانیک بخرند . میوه ها رو تبدیل به میوه خشک کنی  و سفارش بگیری یا سبزیجات رو خشک کنی مثلا نعناع خشک - شوید خشک . غنچه گل محمدی  - مویز - کشمش

داغونمهیچ چیز مثبتی نیست. هیچی😔

بگم برات؟

نفس میکشی بدن سالم دری عقل سالم خانواده 

فقط باید وضعیت دیدتو تغییر بدی همین لحظه که گوشی دستته و توفیق اینو پیدا کردی درباره مشکلت حرف بزنی تا گشایشی برات ایجاد بشه

متاسفانه مشکل همه ما اینه در هر شرایطی که هستیم راضی نیستیم و نقاط مثبت رو نیمبینیم

با دقت نگاه کن... اینبار ریزتر شو در همه چیزای منفی اطرافت بگرد یه چیز مثبت حتما درش هست اونو پیدا کن و برای خودت بنویس اینجوری یاد میگیری که در لحظه زندگی کنی وقتی با چیزای کوجیک مثبت خوشحال بشی دیگه ارامش دنیا برای ت هست حتی در بدترین شرایط

ما انسانها نیومدیم این دنیا خوش بگذرونیم اومدیم اگاه بشیم اومدیم یاد بگیریم و ببینیم خوبیای دنیا رو و با سختی های زندگیت تو داری این مسیر رو طی میکنی بدون اینکه بفهمی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بگم برات؟نفس میکشی بدن سالم دری عقل سالم خانواده فقط باید وضعیت دیدتو تغییر بدی همین لحظه که گوشی دس ...

اونا رو اکثرا دارن خواهر.

چه آه حسرت‌ها که نمیکشیم از چیزای ساده‌ای که بقیه دارن و من ندارم

منم شرایط سختی داشتم

چندین مرتبه خودکشی کردم و عاشق یه آدمی بودم که مال من نمیشد ولی من اصرار به داشتنش داشتم

وضع خانوادم بد نبود ولی خوبم نبود

خونمون پر از تنش بود و من هر روز افسرده تر میشدم

تا اینکه همسرم اومد خواستگاریم

تو تاپیکامم هست خون گریه میکردم چون ازدواجم سنتی بود و داشتم کورکورانه جلو میرفتم 

میترسیدم از چاله بیوفتم تو چاه اما خدا معجزه کرد

همسرم انقدری با درکه که حد نداره

انگار یه تیکه جواهر پیدا کرده

الحمدالله وضع مالیمون خوبه و خونه و ماشین داریم

چیزی تو دلم نمونده و الان خانوم خونه خودمم

منم تو تاریکی و عذاب بودم ولی خدا نجاتم داد

ناامید نشو

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
منم شرایط سختی داشتمچندین مرتبه خودکشی کردم و عاشق یه آدمی بودم که مال من نمیشد ولی من اصرار به داشت ...

عزیزم دیگه توی این سن من هیچ امیدی به پیدا شدن همسر نیست.

شما قطعا سنت کم بوده

روستا منظورم روستای سرسبز نیست😅یه جای کویریه بدون هیچی

به هر حال یه چیزی داره که روستا تشکیل شده نداره ؟ نمیدونم کلا حس میکنم خودت هم دوست نداری یه تغییری ایجاد بشه هی بهانه میاری . خودت نظرت چیه ؟

عزیزم دیگه توی این سن من هیچ امیدی به پیدا شدن همسر نیست.شما قطعا سنت کم بوده

همه چی پیدا شدن همسر نیست

شاید هنوز وقتش نرسیده

آدمی به امید زندس

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
دست رو دلم نذار که این بزرگترین حسرت زندگیمه.همه سالای عمرم تو افسردگی سوخت و حالا هم دیگه دیره واسه ...

اگه لیسانس داری آموزش پرورش میتونی شرکت کنی 

اگه نداری یاد بگیر اینترنتی کار کنی

به هر حال یه چیزی داره که روستا تشکیل شده نداره ؟ نمیدونم کلا حس میکنم خودت هم دوست نداری یه تغییری ...

نه عزیزم بهانه نیست

این ناامیدی از تمام راهاییه که رفتم و نشده. ولی چون اینجا از ترس شناسایی شدن نمیتونم با جزئیات بگم اینطور برداشت میشه.

اونا رو اکثرا دارن خواهر.چه آه حسرت‌ها که نمیکشیم از چیزای ساده‌ای که بقیه دارن و من ندارم

تا دنبال مقایسه باشی و آه و ناله نداشتنا رو بکنی وضعیتت همینه عزیزم

خودت تغییر کن تا زندگیت تغییر کنه

من این جمله رو زندگی کردم

دیدگاهتو عوض کن بذار زندگیت عوض بشه

شاکر و صبور باش تا تغییرات رو ببینی

بپذیر این تویی و این زندگی تو تا گره های زندگیت یکی بعد از دیگری باز بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس