2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😔

640 بازدید | 69 پست

سلام یساله عقدم تو این یسال خیلی مادر شوهرم بدمو گفته و پشتم حرف زده و ابرومو برده خیلی دلم شکسته بعد جالب اینه همشون تو زندگیم دخالت میکنن شوهرمم چون خانوادشه هیچی نمیگه منم احترام نگه میدارم چیزی نمیگم یکی از جاریام فامیل خودم میشه بعد اونم جدیدا به کارام کار داره خودش با سیاست رفتار میکنه همه دوسش دارن چون خواهر زاده ی مادر شوهرمه خانواده شوهرم اونو دوس دارن ولی از من و جاری بزرگم بدشون میاد دیشب فامیلا پدر شوهرم اومدن خونه مادر شوهرم اینا بعد جاریمم اومد منم رفتم اونجا جاریم فقط سفره پهن کرد و ظرف شست نشست بیشتر کارا افتاد برا من و خاهر شوهرم بعد آخر شب میخاستم برم بعد جاریم گفت میری نمیخوابی اینجا گفتم نه بعد گفت پس فردا صبح بیا الکی گفتم باشه

چون انتظار داره من برم خونه مادر شوهرم کار کنم ولی اون نه اگه من عروسم اونم عروسه تنها فرقمون اینه که من عقدم اون عروسی کرده رفته زیر یه سقف خیلی بدم میاد دخالت میکنن هم این جاریم دخالت میکنه هم مادر شوهرم هم زنداداشم چیکار کنم چیزی هم نمیتونم بگم که ناراحت شن فقط میتونم به حرفشون گوش ندم الان الکی به جاریم گفتم میام ولی نرفتم وقتی خونه مادر شوهرم نمیرم شوهرم ناراحت میشه چون خانوادش باهاش بحث میکنن میگن چرا نمیاد میشه راهنماییم کنین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین به شوهرت بگووقتی من اذیت میشم چراناراحت نمیشی پس

بنظرم تنهاسی که ازاین وضعیت میتونه نجاتت بده شوهرته

من شوهرم خیلی پشتمه خداروشکرینی کشی چیزی بگه طرق منه توام تاعقدی باشوهرت صحبت کن وبازبون بهش بگوخیلی دوسدارم پشتوانم باشی واصلاتوهیچ جمعی نترسم وازاین حرفازنانه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

چون خانوادشه چیزی نمیگه خسته شدم بخدا

دلیل نمیشه.وقتی ازدواج میکنی اولویت زندگی مشترکه مگه خانواده هر اشتباهی میکنن باید تحمل کرد، چون خانواده هستن!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ببین به شوهرت بگووقتی من اذیت میشم چراناراحت نمیشی پسبنظرم تنهاسی که ازاین وضعیت میتونه نجاتت بده شو ...

به خانوادش احترام میزاره جرعت نداره به زنداداشش یا مادرش چیزی بگه

چه خوب عزیزم میشه بگی چیکار کردی شوهرت پشتته

عزیزم مادرشوهرها همیشه از سر حسادت به عروسشون احساس ناکافی بودن میدن مخصوصا مال شما که چند تا جاری هم هستید بدتره

ضمن اینکه دوران عقد هنوز خیلی چیزا دستت نیست اذیت میشی خودتو با اونا مقایسه نکن و اگه کاری رو نخواستی انجام نده توی رودروایسی نمون سست کار کن دیر تموم شی هم سرت گرم میشه با اونا زیاد حرف نمی زنی هم کار جدید نمیدن دستت

اگه شوهرت باهات همراهه سعی کن حالیش کنی مشکلاتتو بلکه خودش حرفی بزنی پشتت دربیاد اگه نمی فهمه حالت رو و بدجنس نیست با سیاست نرو و دلایل سطحی و تعارفی بیار و اگه هم نمی فهمه هم بدجنسه تنش ایجاد نکن برو خونه شون اما به بهانه های مختلف کار نکن و حرفی زدن با خنده جوابشون رو بده و آسوده و راحت برگرد خونه ت

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️