2777
2789
عنوان

افراد با سن هجده تا بیست و پنج بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست

هم اره هم نه ، اره چون بابام خیلی عاشق مامانمه و بعد اینهمه سال زندگی و دو تا بچه ی بزرگ ، مثل مجنونه برای مامانم ،شاید قابل باور نباشه ولی انقد عاشقشه که وقتی موهای مامانم میریخت رو فرشی جایی ، پاشو نمیذاشت رو اون مو ، انقد دیونه وار ، حالا نه چون این عشقش باعث اسیب به ما شد و حتی دوست داشت مادرم بابامو بیشتر از بچه هاش دوست داشته باشه و تا مامانم یکم محبت میکرد از حسادت میترکید بابام ، این حسادت باعث شد با من و داداشم درگیر شه و زندگی رو برامون سخت کنه و نا مجبور شیم بریم مستقل شیم جدا زندگی کنیم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من نسبت ب فامیل ک میبینم واقعا زندگی خوبی دارن

شاید اگ باهم ازدواج نمیکردن زندگیشون اینطوری خوب نبود 

شایدم اگ با یکی دیگ ازدواج میکردن زندگی شون خیلی بهتر 

چون نمیدونم نظری ندارم ، ولی مامانم با اجبار ازدواج کرد اما الان راضیه

🔴کاربر جدید نیستم🔴

نه امضات مشخصه نه متن تاپیکت 😂 فارسی زبان دومته؟

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

اصلاااا

من توی خانواده دوقطبی بزرگ شدم

پدر مذهبی و مادر اوپن

پدر دکتری و استاد بهترین دانشگاه‌ها

مادر دیپلم ردی

اختلاف سطح و فرهنگ خیلییی زیاد

ازدواج مادر در سن کم و بچه‌داری بشدت ناگاهانه و ضربه‌های زیاد

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
نه امضات مشخصه نه متن تاپیکت 😂 فارسی زبان دومته؟

کلا تو قبلو بعد این دنیا اون دنیا سیر می‌کنه زبان ولی همونه😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مان بابام عاشق همن بابام خیلی مهربونه با مامانم یعنی الان زندگیشون خوبه ....ولی مامانم از گذشتش با م ...

همین که با هم خوبن با شما خوبن بسه همه چیز که همیشه درست نیست 

مال ما کلا همه چی ترکیده یه وضعیه هیچکس از اون یکی راضی نبوده بچه ها اصلا درست بزرگ نشدن اصلا نمیشه گفت 

نمیدونم چه جوری زنده موندیم ما 😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀