2777
2789
عنوان

روکش دندان تورو خدا بیاید

44 بازدید | 16 پست

خانما من تعداد زیادی از دندان های جلوم رو میخوام روکش کنم . لثه دندون نیشم رو دکتر تراش داده و پست گذاشته حالا پستش از اون‌یکی دندونام کوتاه تره  .میترسم وقتی روکش هارو میزار ظاهرش زشت ونامتقارن بشه . بعد یکی از دندونامم خیلی حساس شده و درد داره از دیروز که تراش داده آبم میخوره یهو تیر میکشه . تجربه ای داشتین شما

ن نگران نباش روکش بیاد درست میشه پست حتما نیاز بوده ک کوتاه باشه اونایی ک میرن زیر روکش حتما باید عص ...

یکیش گفت عصب کشی نمیخواد. دندون آسیاب بزرگم .ولی حس میکنم کناری اونه که درد داره و عصب کشی شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش گفت عصب کشی نمیخواد. دندون آسیاب بزرگم .ولی حس میکنم کناری اونه که درد داره و عصب کشی شده

بیین اونی ک تیر میکشه عصب کشی شده باش دردو تیرکشیدنش تا ی مدت عادیه ولی اگ ن عصب کشی نشده ب دکترت بگو

بیین اونی ک تیر میکشه عصب کشی شده باش دردو تیرکشیدنش تا ی مدت عادیه ولی اگ ن عصب کشی نشده ب دکترت بگ ...

فکر میکنم همونیه که عصب کشی شده. خیلی حساس شده.

یکیشو عصب کشی نکرد گفت معمولا این دندون های بزرگ رو عصب کشی نمیکنن. بنظرت برم بگم همونم عصب کشی کنه .بعدا زیر روکش اذیت نکنه

من دستیارم جراحی لثه سختی زیادی نداره احتمالا به خاطر روکش لثه هاتو بردن باالا

آره دندون زیرش پوسیده بود خیلی گفت باید ترمیم کنم .اما فقط لثه دندون نیشم رو برده بالا الان هم دندون نیشم بالاتره هم لثم .میترسم روکشام بلند و کوتاه بشه

فکر میکنم همونیه که عصب کشی شده. خیلی حساس شده.یکیشو عصب کشی نکرد گفت معمولا این دندون های بزرگ رو ع ...

یعنی چی این دندون های بزرگ رو عصب کشی نمیکنن چ فرقی داره اگ ب عصب رسیده حتما عصب کشی کن اگ ب عصب نرسیده دس نزن زیر روکش هم نبر بعدا برات دردسر میشه اون یکیارو روکش کن 

یعنی چی این دندون های بزرگ رو عصب کشی نمیکنن چ فرقی داره اگ ب عصب رسیده حتما عصب کشی کن اگ ب عصب نرس ...

آره ولی میخواد روکش روکش بزاره. 

پس برم بگم همینم عصب کشی کنه

آره دندون زیرش پوسیده بود خیلی گفت باید ترمیم کنم .اما فقط لثه دندون نیشم رو برده بالا الان هم دندون ...

ن نگران نباش نمیشه دکتر خودش حواسش هست اما اینکه میگ دندون های بزرگ معمولا عصب کشی نمیکنن یکم ب کارش باید شک کرد همه ی دندونا اگ نیاز ب عصب کشی داشه باشن قابل انجامن مگراینکه ک دیگ وضش خیلی باشه کشیدنی بشه